Porady do modyfikacji TheReturning
Musi byæ, popytaj ka¿dego . Pamiêtam kiedy¶ jak gra³em te¿ Angara nie bra³em i normalnie odp³yn±³em
Skoñczy³em wszystkie questy na wyspie:
- oddalem mape i sekstans
- oddalem kolo zembate
- oddalem brylke rudy, questa z ksiazka, questa z jedzeniem i z zielem dla diega
- wszyscy zgodzili sie ze czas wracac (nie mam zadnego aktywnego questa dot zaginionej wyspy)
nie moge odplynac i nie moge powiedziec ludzia na wyspie ze odplywamy
@Gumish
Mini ¶ni±cego z Miltenem zabi³e¶ ? W sensie, ¿e Ty go zabi³e¶ i dosta³e¶ expa, czy Milten go zabi³, albo sam siê zabi³ ( bo tak te¿ bywa³o )
Ostatnio edytowany przez SheerGhar (2015-08-11 21:37:54)
Dostalem expa.
Okazalo sie ze musialem siê zdrzemnaæ ,¿eby siê pojawi³y nowe opcje dialogowe. (wiem ¿e to powinna byæ pierwsza rzecz jak± powiniennem sprawdziæ ale ten limit snu boli ) Swoja drog± nie pozna³em ,¿e to ¶ni±cy dobrze wiedzieæ
Mieszczanin
Gdzie niby mozna wykopaæ te rude ? bo w tej kopalni z królow± pe³zaczy nei mo¿na i tak poza tym nie mam umiejêtno¶ci odpowiedniej wiêc to co¶ zmienia ?? Czy te zadanie to warunek ukoñczenia tego w±tku ??
Wojownik
nie trzeba umieæ kopaæ rudy, do zadania da radê wy³uskaæ bry³kê i bez tego.
S± 2 jaskinie z ru±. jedna z królow± pe³zaczy, ale jest te¿ druga, ju¿ na samej wyspie. Wej¶cie do niej jest skitrane w li¶ciach, w takim ma³ym w±wozie niedaleko cieniostwora albo trolla, ju¿ nie pamiêtam. Prawie sam ¶rodek wyspy. To z tej 2 jaskini da siê od³upaæ trochê kruszcu