TheReturning - Oficjalny poradnik

Porady do modyfikacji TheReturning

• Index
  •  » Archiwum
  •  » Gildia my¶liwych! Problem z zadaniem!

#1 2014-06-11 19:53:36

GothicIII

W³óczêga

Punktów :   

Gildia my¶liwych! Problem z zadaniem!

Chodzi o zadania Najlepszy ³owca!! mianowicie mam poparcie wszystkich mysliwych oprócz dragomira i raffa i falk mi mówi ¿e to wci±¿ za ma³o by go wyzwaæ na pojedynek!! niewiem czy to patch 1.2 co¶ pozmienia³ czy jaki¶ bug bo poprzednim razem jak przechodzi³em returninga to bez poparcia dragomira i raffa uda³o mi siê wyzwaæ falka( zabicie slokersa ). Wcze¶niej zosta³em mistrzem gildii mysliwych w 2 rozdziale:) a teraz by zdobyæ poparcie u raffy to musze dopiero po dolinie cieni w 4 rozdziale? u dragomira nie zamierzam podnosiæ kuszy!
Przypominam ¿e mam poparcie Nixa, alfreda, gaana, groma, nichlasa i Barema brakuje mi tylko poparcia Raffa i Dragomira ale poprzednim razem jak przechodziê³m to bez poparcia tych dwóch i tak dosta³em od falka zadania ze slokersem a teraz mam ten sam etap i falk mówi mi ¿e jeszcze za ma³o by go wyzwaæ?
Niewiem o co chodzi? jak wiecie to napiszcie mo¿e co¶ pomino³em?

o choler:) dobra ju¿ wiem co pomino³êm zapomnia³em o grimbaldzie?? musze siê do niego udaæ aby mnie popar³ bo zapomnia³em o nim:)

Ostatnio edytowany przez GothicIII (2014-06-12 10:46:58)

• Index
  •  » Archiwum
  •  » Gildia my¶liwych! Problem z zadaniem!

Stopka forum

RSS