Porady do modyfikacji TheReturning
Pierw powiedz jak dok³adnie zrobi³e¶ od momentu zaczêcia w±tku zabójców, poszed³e¶ do Gerbrandta dosta³e¶ zadanie z karczm±, i....
Opisz w miarê dok³adnie co zrobi³e¶ to Ci pomogê, teraz nie czaje ;d
...Dosta³em zadanie z karczm±, poszed³em o pó³nocy, pogada³em z nim, na drugi dzieñ poszed³em o pó³nocy zobaczyæ jak zabija Wambo, pogada³em z nim i od razu da³ mi misje zabicia Luisa. Zabi³em Luisa, poszed³em do kryjówki tam gdzie kaza³ i tam spotka³em go martwego
¦wietnie misiu, masz save'a z wcze¶niejszej gry? Bo o ile mi wiadomo jak On zabija Wambo (czyt. gandalfa) to jaki¶ paladynek od strony Lothara siê na niego rzuca, mo¿e go dopad³ i zabi³, nie wiem. Masz wcze¶niejszy save? Koda na Asmala nie widzia³em jeszcze : ]
Risen napisał:
Asmael napisał:
Zabi³em wszystkich w gildi z³odzieji(przywo³ywanie ich nic nie da).Potem z misj± u Gerbrandta spó¼ni³em siê na spotkanie z tym tajemniczym typem(nie wiedzia³em ¿e to mo¿liwe gra³em ju¿ w tego moda raz,a jednak)
Moje pytanie jakie s± kody na te postacie zwi±zane z asmaelem je¶li kto¶ wie lub jest skory daæ edit_focus i sprawdziæ (bo jestem trochê dalej za tym etapem gry nie mam sejvów a chcia³bym nadal byæ zabójc±).Dok³adnie pytam o kody na przywo³anie postaci Asmaela,równie¿ je¶li s± osobne jego postaci jako tajemniczego cz³owieka itp).No chyba ¿e mi napiszecie ¿e jest inna droga w co w±tpie bo u gerbrandta jestem spalony i droga z gildi± z³odzieji te¿ spalona.Mam podobny problem , mo¿e kto¶ wie jaki jest kod na Asmala ?
Gerbrand zjebany , a od andre za chuja sie nie dowiem bo jestem Nekromant± ...
Wystarczy w kodach wpisaæ gildie stra¿nika, zagadaæ z Andre o zabójcach i potem znów nekromantê
Witam! Mam podobny problem jak reszta. Chodzi mi o to,¿e jak mam zdobyæ te listy polecaj±ce dla Gallaheda nie mogê zdobyæ czwartego listu, zdoby³em ju¿ od Lutero, Fernando i Salandila (tego alchemika w górnym mie¶cie). Zrozumia³em, (chyba) ¿e list da mi jeszcze Gerbrandta, i tu w³a¶nie zaczyna siê problem... Do³±czy³em do Obozu Sekty (wiêc nie mogê wst±piæ do stra¿y tak jak komu¶ kto¶ doradzi³). Pamiêtam, ¿e rozmawia³em z Gerbrandtem ale nie przypominam sobie ¿eby dawa³ mi cokolwiek a jak teraz chcê z nim gadaæ jest tylko opcja "masz jakie¶ nowe informacje" (czy co¶ w tym rodzaju) i " ukradnij sakiewkê". Rozmawia³em z tym Gillianem i Andre ale nic mi nie mówi±. Jestem w gildii z³odziei i te¿ nikt mi nic nie mówi. Pó¼niej sprawdza³em w martwej harpii w tym magazynie o pó³nocy NIKOGO NIE MA, sprawdza³em w tej ciemnej uliczce w górnym mie¶cie dla pewno¶ci nikogo nie ma (wiem, ¿e to dlatego, ¿e nie dosta³em tej misji ale chcia³em siê upewniæ). Wiêc nie mogê wykonaæ misji dla Gallaheda i nie spotkam siê z gildi± zabójców. Od razu mówiê, ¿e nie mam zapisu przed rozpoczêciem misji od Gallaheda. Proszê o pomoc i z góry dziêkujê. PS: proszê nie pisaæ odp. typu " debilu ale ty jeste¶ g³upi" czy "Przeczytaj info. zanim piszesz pytania" od razu informujê Was, ¿e to wszystko czyta³em kilka razy i mo¿e nie wszystko zkapowa³em ale siê stara³em.
Mieszczanin
Odkopuje ale mam to co kolega wy¿ej. Po zabiciu Rudara brak opcji dialogowej z questem na Bande Hansa mimo i¿ na YT ogl±da³em jak po wykonaniu tego zadania od razu taka opcja powinna byæ. To bug ? czy w wersji 2.1 inaczej trzeba doj¶æ do tego zadania ?
Mieszczanin
Dajmy sobie spokój ja ju¿ da³em. Nikt nie pomo¿e bo to jest BUG w najnowszej wersji. Nie tylko tego zadania nie da siê ukoñczyæ.