Porady do modyfikacji TheReturning
Jak rozwijać łucznika na poziomie rzeźnik?
Chciałbym także dostać ogólnych porad np. czego się uczyć oraz gdzie znajdę coś wartościowego.
Patch 1.3.1 (chyba wiem ze zbroja z płytek pełzacza potrzebuje zręczności oraz łuki mają zwiększony dmg ).
wiesz co, też grałem łucznikiem na rzeźniku na początku miodzio wszystko na strzała albo dwa miecz to wyciągałem jak wróg miał 5% hp żeby powalić a nie zabić dalsza część gry nie do przejścia ... łuk zadaje 1% szkieletom a ich będziesz zabijał w 3 rozdziale zręczność nie daje obrażeń do walki mieczem nawet jak masz broń która wymaga zręczność ... byłem zmuszony się zawrócić i zacząć od nowa ale to moja opinia zrobisz jak uważasz łucznik nie nadaje się na rzeźnika
Hermit napisał:
Nie ma przypadkiem dodanego łuku na na szkielety coś w stylu srebrnego miecza
W Mieście Umarłych jest łuk na trupy
Wojownik
bonus z amuletu bena kenobiego - 15%, bonus z tabliczek - 20%, książka bospera - 5% do łuku. Podstawowo rzeźnik daje 5% broni. Jak widać trzeba do 50%, aby na koniec wyjść na 100%
(zakładam że w trakcie gry 5% przyjdzie w trakcie walk)
Co do gildii - każda i żadna tak naprawdę. Masa zręki na wymogi łuków, więc nie zrobisz obok łucznika ani w miarę dobrego wojaka, ani tym bardziej maga.
Łatwiej kusznika zrobić, bo wymaga dużo mniej zręki, a trochę siły - więc i mieczem coś robimy, i zbroje będziemy mogli dźwigać. Pod zrękę zbroje są słabe. Początek dobry (tak do jankendaru, gdzie na zbroi pełzacza da się grać dobrze), ale później - nie ma co łucznik na grzbiet włożyć, tak do co najmniej 4 rozdziału
Ostatnio edytowany przez amigodiamantes (2016-04-26 23:02:49)