#1 2016-03-28 20:34:07

Kuusmir

Początkujący

Zarejestrowany: 2016-03-28
Posty: 4
Punktów :   

Problem z 3 opiekunem

Witam,
Szukałem odpowiedzi lecz nigdzie nie mogłem jej znaleźć dlatego zdecydowałem się na napisanie postu. Mam problem dotyczący gry. Chodzi o to, że poszedłem w drugim rozdziale do 3 opiekuna, który dał mi misję z tym językiem Langa. Rozmawiałem z Xardasem a ten powiedział, że muszę iść do tego Kreola. Więc poszedłem do Górniczej Doliny w dwóch celach. Nauczyć się języka i otrzymać dowód od Kapitana Garonda. Wychodząc z GD wybił mi 3 rozdział. Poszedłem do wieży Xardasa, przeczytałem te książki z najwyższego pokoju i gdy poszedłem do opiekuna, nie miałem żadnej opcji dialogowej. Naciskam na niego i jest tylko "Koniec". Ktoś coś wie na ten temat? Bardzo proszę o pomoc .

@edit: właśnie zdałem sobie sprawę, że powinienem napisać ten post w "problemy poboczne" chyba. Jeśli tak jest to przepraszam bardzo .

Ostatnio edytowany przez Kuusmir (2016-03-28 20:38:17)

Offline

 

#2 2016-03-28 21:09:08

 Wojciech

Mod-Team

Call me!
Skąd: Mielec
Zarejestrowany: 2014-03-23
Posty: 313
Punktów :   25 
WWW

Re: Problem z 3 opiekunem

Bug? Nawet czytałem o Opiekunach i teoretycznie zrobiłeś wszystko co trzeba ... ;x. Bardziej mnie interesuje ten 3 rozdział... bo ja mogłem z nim już gadać w 2 rozdziale. Może to trzeba było wtedy zakończyć? xd

Nie mam innego pomysłu


http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

Offline

 

#3 2016-03-28 22:18:12

 Pawlak .

Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

10226869
Skąd: BWA
Zarejestrowany: 2014-01-03
Posty: 342
Punktów :   21 
Gildia: Nekromanta
Ulubiona Broń: Wrzask Berserkera

Re: Problem z 3 opiekunem

Przeczytałeś wszystkie pulpity u Xardasa ? Musisz przeczytać te na szczycie wieży jak i te na dole gdzie stoi Xardas

Offline

 

#4 2016-03-29 00:01:15

Kuusmir

Początkujący

Zarejestrowany: 2016-03-28
Posty: 4
Punktów :   

Re: Problem z 3 opiekunem

Wydaje mi się, że te przy Xardasie też przeczytałem ale dla pewności sprawdzę.

@EDIT: Wojciech, sytuacja jest tego typu, że gdy poszedłem do opiekuna miałem 2 rozdział a potem jak wróciłem to już 3 i też się zastanawiam czy to tutaj nie zrobiłem błędy, że nie poszedłem w jednym od razu .

Ostatnio edytowany przez Kuusmir (2016-03-29 00:02:48)

Offline

 

#5 2016-03-29 08:12:30

 Wojciech

Mod-Team

Call me!
Skąd: Mielec
Zarejestrowany: 2014-03-23
Posty: 313
Punktów :   25 
WWW

Re: Problem z 3 opiekunem

Ja lepiej nie będę przechodził na 3 rozdział xD


http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

Offline

 

#6 2016-03-29 12:17:36

Kuusmir

Początkujący

Zarejestrowany: 2016-03-28
Posty: 4
Punktów :   

Re: Problem z 3 opiekunem

A ja szczerze zapomniałem, że jak wyjdę z GD to mi strzeli 3 rozdział xD. Byłem przekonany, że dopiero jak dam Hagenowi ten list od Garonda no ale cóż. Włączam kompa i zaraz dam info jak z tymi pulpitami xd.

Offline

 

#7 2016-03-29 16:30:35

 ShowoD

Śmierć jest niczym wiatr. Zawsze u mego boku.

Zarejestrowany: 2016-02-28
Posty: 64
Punktów :   
Gildia: Strażnik Świątynny

Re: Problem z 3 opiekunem

czyli tą misje najlepiej wykonać od razu w 2 rozdziale ? ciekawe czy jak przyjmę ją w 3 to będę ją mógł wykonać w 3

Offline

 

#8 2016-03-29 16:37:25

 Wojciech

Mod-Team

Call me!
Skąd: Mielec
Zarejestrowany: 2014-03-23
Posty: 313
Punktów :   25 
WWW

Re: Problem z 3 opiekunem

Z tego co wiem to na każdy rozdział jest iluś opiekunów, skoro Abyduin czy jak mu tam, przewidział, że w drugim rozdziale jest jeszcze jeden oprócz Moriusa więc chyba trzeba w tym samym ;xxx


http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

Offline

 

#9 2016-03-29 18:29:51

 Pawlak .

Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

10226869
Skąd: BWA
Zarejestrowany: 2014-01-03
Posty: 342
Punktów :   21 
Gildia: Nekromanta
Ulubiona Broń: Wrzask Berserkera

Re: Problem z 3 opiekunem

Ja tą misję najczęściej wykonywałem w 4 rozdziale, więc rozdział nie ma tu nic do rzeczy . Przeczytaj wszystkie pulpity jeszcze raz

Offline

 

#10 2016-03-29 23:04:38

Kuusmir

Początkujący

Zarejestrowany: 2016-03-28
Posty: 4
Punktów :   

Re: Problem z 3 opiekunem

Przeczytałem wszystkie pulpity i problem cały czas ten sam .
@SheerGhar, ale ty wykonywałeś tą misję w jednym rozdziale czy też przeskoczyłeś między rozdziałami podczas misji?  Bo już nie wiem czy ja coś źle zrobiłem czy zaczynać od nowa . Ehhh...

Ostatnio edytowany przez Kuusmir (2016-03-30 13:10:52)

Offline

 

#11 2016-04-04 15:03:26

 Wojciech

Mod-Team

Call me!
Skąd: Mielec
Zarejestrowany: 2014-03-23
Posty: 313
Punktów :   25 
WWW

Re: Problem z 3 opiekunem

Ja przeczytałem wszystkie, te na górze i te koło Xardasa (wszystkie 3) nawet ten przy którym stał Xardas. Poszedłem do tego Tengrona czy Tegona, jeden pies i kazał mi na pytania odpowiadać ;P


http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.hiphopcytaty.pun.pl www.worldrock.pun.pl www.pokemononlinee.pun.pl www.kmboss18.pun.pl www.chocolatenostale.pun.pl