Porady do modyfikacji TheReturning
My¶liwy
on dopiero bêdzie mia³ w 2 rozdziale
My¶liwy
Na pewno zrêczno¶æ i mo¿esz te¿ wytrzyma³o¶æ.A z tymi p³ytkami pancerza mia³em taki sam proble jak gra³em jeszcze w wersje reb v.1 po prostu bug i nie wykonasz to zadanie je¶li grasz na reb1 to lepiej zainstaluj reb2 bo mo¿esz mieæ bugi przy wychodzeniu b±d¼ wchodzeniu do Jarkendaru nie wiem jak z GD i reszt± bo w reb 1 daleko nie zaszed³em
My¶liwy
chyba tak bo nie wiem bo wtedy formata robi³em ale chyba od nowa bêdziesz musia³ a masz zainstalowany patch
My¶liwy
to graj dalej mo¿e ci nie bêdzie siê bugowaæ w teleportach a i zapisuj sobie przed ka¿dym teleportem tak moja ma³a rada
Przecie¿ s± amulety znane z Gothica 2 nk które daj± do ¿ycia? Np. je¶li kto¶ gra magiem to proste jest, ¿e jak za³o¿y amulet +10 do many + 30 do hp oraz 2 pier¶cienie z czego obydwa daj± 10 do many, ale jeden daje 30 do ¿ycia - bodaj¿e u Isgarotha. Masz ju¿ +60 do hp. Modlitwa u Darona po 100 szt z³ota (razem 1000), nie wiem ile wyci±gniesz, ale pewne jest, ¿e spokojnie ponad 200, o ile nie modlisz siê do Beliara o hajs, ;*.
//edit
Baltram posiada amulet +40 do hp je¶li kto¶ gra wojem.
A w Jarkendarze Franco ma kozackiego i jak tu mieæ problem z hp robi±c potki po zebraniu anything from Jarkendar?
My¶liwy
Mam pytanie jestem stra¿nikiem ¶wi±tynnym i rozmawia³em z Hagenem lecz nie mam 2 rozdzia³u czy mo¿e jest to spowodowane tym ¿e jeszcze nie zabi³em dextera i nie wykonalem zadania z zaginionymi lud¼mi?a i nie mam zadania z handlarzem dla bandytów mam wszystkie dowody na Fernando ale Vatras i Martin nie Maj± ¿adych tekstów dialogowych.Jak s±dzicie czy s± to jakie¶ b³êdy i czy mogê graæ dalej bo nie chce by ponad 20 h gry posz³o na marne?
My¶liwy
w reb 2 mo¿esz byæ ju¿ str ¶w w 1 rd
Z Senyakiem nie jest tak ³atwo jak siê wydaje. ¯eby dziada pokonaæ trzeba zebraæ wszystkie sfery a stra¿nicy tych sfer s± mocni Warto podexpiæ w Jarkendarze i Khorinis na zadaniach, wyuczyæ siê w zale¿no¶ci od swojej klasy (many, si³y itd) Mogê ci podpowiedzieæ, ¿e stra¿nika sfery ³atwiutko zabiæ z ³uku. Kiedy on biegnie do ciebie ty strzelasz z ³uku szybciutko i go odrzuca wiêc nie podejdzie zbyt blisko Ze zwyk³ej bronie zabiera te¿ mniej HP. Proponuje od³o¿yæ ci to zadanie gdy ju¿ trochê podexpisz.
Taka ciekawostka Kiedy modlisz siê do Beliara a masz Szpon w ekwipunku to po zakoñczeniu pojawia siê s³uga Senyaka ze szkieletami bodaj¿e i musisz ich rozwaliæ xd