Porady do modyfikacji TheReturning
Myśliwy
on dopiero będzie miał w 2 rozdziale
Myśliwy
Na pewno zręczność i możesz też wytrzymałość.A z tymi płytkami pancerza miałem taki sam proble jak grałem jeszcze w wersje reb v.1 po prostu bug i nie wykonasz to zadanie jeśli grasz na reb1 to lepiej zainstaluj reb2 bo możesz mieć bugi przy wychodzeniu bądź wchodzeniu do Jarkendaru nie wiem jak z GD i resztą bo w reb 1 daleko nie zaszedłem
Myśliwy
chyba tak bo nie wiem bo wtedy formata robiłem ale chyba od nowa będziesz musiał a masz zainstalowany patch
Myśliwy
to graj dalej może ci nie będzie się bugować w teleportach a i zapisuj sobie przed każdym teleportem tak moja mała rada
Przecież są amulety znane z Gothica 2 nk które dają do życia? Np. jeśli ktoś gra magiem to proste jest, że jak założy amulet +10 do many + 30 do hp oraz 2 pierścienie z czego obydwa dają 10 do many, ale jeden daje 30 do życia - bodajże u Isgarotha. Masz już +60 do hp. Modlitwa u Darona po 100 szt złota (razem 1000), nie wiem ile wyciągniesz, ale pewne jest, że spokojnie ponad 200, o ile nie modlisz się do Beliara o hajs, ;*.
//edit
Baltram posiada amulet +40 do hp jeśli ktoś gra wojem.
A w Jarkendarze Franco ma kozackiego i jak tu mieć problem z hp robiąc potki po zebraniu anything from Jarkendar?
Myśliwy
Mam pytanie jestem strażnikiem świątynnym i rozmawiałem z Hagenem lecz nie mam 2 rozdziału czy może jest to spowodowane tym że jeszcze nie zabiłem dextera i nie wykonalem zadania z zaginionymi ludźmi?a i nie mam zadania z handlarzem dla bandytów mam wszystkie dowody na Fernando ale Vatras i Martin nie Mają żadych tekstów dialogowych.Jak sądzicie czy są to jakieś błędy i czy mogę grać dalej bo nie chce by ponad 20 h gry poszło na marne?
Myśliwy
w reb 2 możesz być już str św w 1 rd
Z Senyakiem nie jest tak łatwo jak się wydaje. Żeby dziada pokonać trzeba zebrać wszystkie sfery a strażnicy tych sfer są mocni Warto podexpić w Jarkendarze i Khorinis na zadaniach, wyuczyć się w zależności od swojej klasy (many, siły itd) Mogę ci podpowiedzieć, że strażnika sfery łatwiutko zabić z łuku. Kiedy on biegnie do ciebie ty strzelasz z łuku szybciutko i go odrzuca więc nie podejdzie zbyt blisko Ze zwykłej bronie zabiera też mniej HP. Proponuje odłożyć ci to zadanie gdy już trochę podexpisz.
Taka ciekawostka Kiedy modlisz się do Beliara a masz Szpon w ekwipunku to po zakończeniu pojawia się sługa Senyaka ze szkieletami bodajże i musisz ich rozwalić xd