TheReturning - Oficjalny poradnik

Porady do modyfikacji TheReturning

• Index
  •  » Archiwum
  •  » MAM pytanie odno¶nie Gildii zabójców

#1 2014-06-06 14:36:40

GothicIII

W³óczêga

Punktów :   

MAM pytanie odno¶nie Gildii zabójców

jestem w pierwszym rozdziale, odblokowa³em ju¿ gildie zabójców dosz³em do zadania od nich b³±d Canthara i tu jest problem:) Z teo co wiem po zabiciu canthara Halvor przestanie od nas kupowaæ skarby:) i tu jest moje pytanie czy mo¿na zabiæ Canthara w drugim rozdziale podczas przechodzenia Górniczej doliny ale jeszcze przed trzecim rozdzia³em:) Czy wszystkie zadania gildii zabójców wykonuje siê tylko w pierwszym rozdziale:) bo jednak wola³bym ruszyæ z w±tkiem zabójców w drugim rozdziale nie pierwszym?
z góry dziêki za odpowied¼

#2 2014-06-06 14:47:49

Wojciech

Mod-Team

Call me!
SkÄ…d: Mielec
Punktów :   25 

Re: MAM pytanie odno¶nie Gildii zabójców

Nie wa¿ne kiedy zrobisz te zadania, tyle.

http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

#3 2014-06-06 14:58:50

GothicIII

W³óczêga

Punktów :   

aha czyli spokojnie moge zrobiæ te zadania pó¼niej:) dziêki tyle chcia³em wiedzieæ
Temat do zamkniêcia

#4 2014-06-06 16:05:02

Wojciech

Mod-Team

Call me!
SkÄ…d: Mielec
Punktów :   25 

Bo na przyk³ad wspomina³e¶ zadanie z Cantharem to lepiej je robiæ jak oczy¶cisz sobie Jarkendar z pucharów, etc, opchniesz Halvorowi i ja go robi³em wtedy. Chocia¿ ¿a³ujê bo w GD te¿ jest tego do¶æ sporo, no ale taka jest cena za zbrojê zabójców i niez³y exp oraz hajs.

http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

#5 2014-06-06 18:54:35

GothicIII

W³óczêga

Punktów :   

no ale w pierwszym rozdziale mo¿na zdobyæ lepsz± zbrojê od tej mistrza gildii zabójców mianowicie zbroje z p³ytek pancerza pe³zacza:) a chajs i exp równie¿ nie ucieknie bo w koñcu mo¿na te zadania zrobiæ w 2 rozdziale po GD:) wystarczy nie powiedzieæ garondowi o silvestro i rozdzia³ trzeci siê nie zacznie:) a jak wiadomo skarbów w g2 nk jest du¿o a i jeszcze returning dodaje ca³± mase:) mo¿na spokojnie kilkadziesi±t tysiaków wyci±gn±æ dlatego siê pyta³em bo poprzednim razem jak gra³êm wykona³em wszystkie zadania dla zabójców w 1 rozdziale:) a w drugim znalaz³em ca³± mase skarbów a sprzedawaæ je innym kupcom to marnotrastwo:)

• Index
  •  » Archiwum
  •  » MAM pytanie odno¶nie Gildii zabójców

Stopka forum

RSS