Porady do modyfikacji TheReturning
mam pytanie wiecie gdzie mo¿na dostaæ zwój przemiany w krwiopijce poza tym od Ignaza gdy¿ mam pewien problem zwój od Ignaza wykorzysta³êm do ucieczki z wie¿y gdzie byæ necromonikon:) czy jest drugi taki zwój przemiany w krwioplijce mianowicie do dostania siê na dach jednego z budynków w jarkendarze dok³±dnie tego przy którym siedzi saturas, gdy¿ ³awka jest zbugowana i bezi zamiast na ni± wskakiwaæ to przez ni± przenika co uniemo¿liwia mi dostanie siê na dach:) Znacie sposób aby siê tam dostaæ bez u¿ycia kodów mo¿e jaki¶ bug albo inny sposób bo s± tam fanty do¶æ ciekawe a jeszcze nigdy nie uda³o mi siê ich zebraæ
Proszê o rady bo ostatnio z pó³ godziny sie mêczy³em i za cholere nie by³em wstanie siê tam dostaæ ni z do³u ani górami?
Ostatnio edytowany przez GothicIII (2014-06-19 17:48:15)
W³a¶nie zacz±³em 3 rozdzia³ i aktualnie mam 3 zwoje przemiany w kwiopijcê - jeden kupiony zaraz na pocz±tku w Khorynis, drugi znalaz³em w Górniczej dolinie jeszcze w 2 rozdziale (ale cholerka wie gdzie - sam jako¶ wpad³ w czasie robienia zadania z 3 kopalniami) a trzeci kupi³em w 3 rozdziale u Isgarotha w kaplicy.
Tak przy okazji - u mnie te¿ ta ³aweczka jest prze¼roczysta i nie mo¿na na ni± wskoczyæ. Zachêcony informacj±, ze na górze s± jakie¶ ciekawe rzeczy do zabrania - próbowa³em siê tam dostaæ krwiopijc± ale mi sie nie uda³o - w jaki sposób mozna sterowaæ krwiopijc± ¿eby podleciec wy¿ej? Wa¿ka leci zawsze nisko nad ziemi±.. próbowa³em wspi±æ sie na okoliczne ska³y ale i tak jak zaczynam lot to zaraz zsuwam siê do poziomu ziemi i wlecieæ na ten dach mi sie nie uda³o...
Ostatnio edytowany przez birkut (2014-06-23 08:18:40)
próbowa³em na akrobatyce i nic z tego, zauwa¿y³êm równie¿ ¿e nawet po przemianie w krwioplice równie¿ siê nie da bo od strony gór blokuje niewidzialna ¶ciana:) w koñcu u¿y³em kodu alt+e i podnios³em zasiêg skoków beziego i siê dosta³em:) temat do zamkniêcia:)