TheReturning - Oficjalny poradnik

Porady do modyfikacji TheReturning

• Index
  •  » Archiwum
  •  » przemiana w krwiopijce! bug z budynkiem w jarkendarze!

#1 2014-06-19 17:47:19

GothicIII

W³óczêga

Punktów :   

przemiana w krwiopijce! bug z budynkiem w jarkendarze!

mam pytanie wiecie gdzie mo¿na dostaæ zwój przemiany w krwiopijce poza tym od Ignaza gdy¿ mam pewien problem zwój od Ignaza wykorzysta³êm do ucieczki z wie¿y gdzie byæ necromonikon:) czy jest drugi taki zwój przemiany w krwioplijce mianowicie do dostania siê na dach jednego z budynków w jarkendarze dok³±dnie tego przy którym siedzi saturas, gdy¿ ³awka jest zbugowana i bezi zamiast na ni± wskakiwaæ to przez ni± przenika co uniemo¿liwia mi dostanie siê na dach:) Znacie sposób aby siê tam dostaæ bez u¿ycia kodów mo¿e jaki¶ bug albo inny sposób bo s± tam fanty do¶æ ciekawe a jeszcze nigdy nie uda³o mi siê ich zebraæ

Proszê o rady bo ostatnio z pó³ godziny sie mêczy³em i za cholere nie by³em wstanie siê tam dostaæ ni z do³u ani górami?

Ostatnio edytowany przez GothicIII (2014-06-19 17:48:15)

#2 2014-06-22 14:16:02

birkut

W³óczêga

Punktów :   

Re: przemiana w krwiopijce! bug z budynkiem w jarkendarze!

W³a¶nie zacz±³em 3 rozdzia³ i aktualnie mam 3 zwoje przemiany w kwiopijcê - jeden kupiony zaraz na pocz±tku w Khorynis, drugi znalaz³em w Górniczej dolinie jeszcze w 2 rozdziale (ale cholerka wie gdzie - sam jako¶ wpad³ w czasie robienia zadania z 3 kopalniami) a trzeci kupi³em w 3 rozdziale u Isgarotha w kaplicy.

Tak przy okazji - u mnie te¿ ta ³aweczka jest prze¼roczysta i nie mo¿na na ni± wskoczyæ. Zachêcony informacj±, ze na górze s± jakie¶ ciekawe rzeczy do zabrania - próbowa³em siê tam dostaæ krwiopijc± ale mi sie nie uda³o - w jaki sposób mozna sterowaæ krwiopijc± ¿eby podleciec wy¿ej? Wa¿ka leci zawsze nisko nad ziemi±.. próbowa³em wspi±æ sie na okoliczne ska³y ale i tak jak zaczynam lot to zaraz zsuwam siê do poziomu ziemi i wlecieæ na ten dach mi sie nie uda³o...

Ostatnio edytowany przez birkut (2014-06-23 08:18:40)

#3 2014-06-24 07:22:41

Wojciech

Mod-Team

Call me!
SkÄ…d: Mielec
Punktów :   25 

Próbowa³e¶ jako¶ na akrobatyce?

http://i58.tinypic.com/oarztf.jpg

#4 2014-06-25 12:57:31

GothicIII

W³óczêga

Punktów :   

próbowa³em na akrobatyce i nic z tego, zauwa¿y³êm równie¿ ¿e nawet po przemianie w krwioplice równie¿ siê nie da bo od strony gór blokuje niewidzialna ¶ciana:) w koñcu u¿y³em kodu alt+e i podnios³em zasiêg skoków beziego i siê dosta³em:) temat do zamkniêcia:)

• Index
  •  » Archiwum
  •  » przemiana w krwiopijce! bug z budynkiem w jarkendarze!

Stopka forum

RSS