Porady do modyfikacji TheReturning
Zacz±³em graæ w TR wychodze od Xardasa ide do Cavalorna, otwieram skrzynie a on na mnie z mieczem krzycz±c: "ty bandyto". Tak samo w przypadku skrzyni u z³odziei oraz u Lobarta, kiedy dostalem klucz jego ¿ona grozi³a mi ¿e powie wszystko Lee... W tym miejscu stan±³em bo ten bug oczy¶ci doszczêdnie kieszenie mojego bohatera. Proszê o pomoc
Wojownik
fakt, ciê¿ko jest kra¶æ w returningu, przynajmniej do czasu a¿ siê nie nauczysz skradania + ze 100 zrêczno¶ci
Jak co¶ jest konieczno niezbêdne do ukradzenia - dzia³a czar sen i niepamiêæ, ale to tylko w przypadkach w których jeste¶my zmuszeni to robiæ.
Poza tym cêsto pomaga zmiana pory dnia - gdy nie ma nikogo w obli¿u czêsto udaje siê obrobiæ skrzynki ktore najczê¶ciej s± niedostêpne ze wzglêdu na wa³êsaj±ce siê niedaleko npc z autoradarem typu spyfinder
Pocz±tkuj±cy
Ze skrzyniami to naprawdê masakra, rozumie jak kto¶ nas widzi , ale przez ¶cianê i to w domu dalej !!!! to ju¿ absurd.
Czar niepamiêæ dzia³a wtedy gdy kto¶ nas nie atakuje, a poza tym kosztuje 100 szt z³ota.
Nie no tego ju¿ dosyæ. Po kolejnym b³êdzie gry, niektóre tekstury migaj± i s± tylko czê¶ciowo widoczne. Grega np. stoj±cego na drodze obok farmy Sekoba nie widzê w ogóle, a jak siê odwrócê widzê tylko jego kawa³ek ubrania.
Spróbuje reinstalowaæ grê mam nadzieje ¿e pomo¿e
01.08.2014 Rêce opadaj± , jak jedno naprawie to nastêpne cz³owieka wnerwia, - pasek wytrzyma³o¶ci mi nie dzia³a - a mianowicie nie ubywa mi jej - to akurat super:) ale to ¿e nie mogê z nikim pogadaæ i wrogowie mnie nie widz± to ju¿ chyba nie bardzo , dodam do tego ¿e nie mog³em gry w ogóle zapisaæ bo menu mi siê nie pokazywa³o, masakra.
Porostu odechciewa siê graæ
Ostatnio edytowany przez tadeusz986 (2015-01-08 16:14:11)
Nie wiem w czym problem widzicie aby kra¶æ. mi cudem siê udalo zrobiæ zadanie w tavernie odnosnie pijakow. Chcecie to ja mam save gdzie akt I prawie na 100% zrobionych zadan te ktore sie dalo dla mnie op sa pu³apki w skrzyniach te ktore podpalaj±.
Wojownik
/Czar niepamiêæ dzia³a wtedy gdy kto¶ nas nie atakuje, a poza tym kosztuje 100 szt z³ota./
dzia³a - trzeba uciec, jak przestanie nas npc goniæ - wracamy i rzucamy czar. wszystko wtedy jest w porz±dku (o ile nie pomylimy postaci:)