Porady do modyfikacji TheReturning
Języków ognistego uczy Grom
Rogów Cieniostwora uczy Grom/Talbin
Kłów/zębów Alfred
To są najszybsi i najbardziej rozpoznawalni nauczyciele
Starszy Elitarny w Górniczej Dolinie . Losowy to wypada więc najlepiej to jak wybijesz całą GD z orków
Gdzie jest Falka w III rozdziale ? jestem już mistrzem myśliwych i wszędzie są poszukiwacze i cykam się żeby go nie zaciukciali gdzie on jest ? bo w obozie jest tylko między 22:30-1:00 nie chce mi się go śledzić (czasami w ogóle go nie ma w obozie raz jest raz nie ma gdzie on stoi ?)
Ostatnio edytowany przez ShowoD (2016-04-13 15:29:46)
Elo. Problem masakryczny. Jak to w ogóle ugryźć?
Gram nekromantą, 32 lvl, początek 3 rozdziału. Nie robię absolutnie nic tym kosturem, mam 132 inteligencji - i czym mam ją dalej podbijać? Nauczyłem się alchemii, umiejętności myśliwskich, wszystkie książki przeczytane (no oprócz tych za 5000). I jak mam ją podbijać? Robiłem mikstury z polnych głów pełzaczy, a dalej wielkie nic ;x. Na Let's Playach ludzie mają po 300, pytanie, jak :d
Co do returninga nie mam zbyt dużego doświadczenia ale spróbuj przywoływać szkielety bądź kamiennych strażników. A inteligencje spróbuj podbić wyrabianem strzał oraz innymi umiejętnościami za 2-3pn. I chciałbym się dowiedzieć od ilu % 2h używać bonusów gram straznikemt świątynnym oraz jak nabić 1000hp w 2r bo jagody zebrałem wszystkie i mam tylko 640hp
Ostatnio edytowany przez Hermit (2016-04-15 03:40:23)
Co do walki bronią dwureczną. Ja bym na Twoim miejscu ładował bonusy, gdybym sobie obliczył ile mi brakuje do 100%. Chyba 20% można uzyskać z tabliczek, to pewnie coś koło 70%-80% bym sadził. Ale nie wiem czy nie można czymś jeszcze podbić. Np. Ja na 1.3.1 mam książkę bloki dwuręczne (+5%), także ja bym ładował od 75% do 100%.
Co do HP, to nie jestem pewien, grasz na zupełnie innym poziomie trudności niż ja xD, ja miałem 960 hp. Ewentualnie tym zestawem Uzdrowicieli można podbić.
totalna inwigilacja wiem już gdzie przebywa falka jak nie w obozie może to być pomocne dla niektórych osób
rebalance 2.1 1.3.1
tu macie wszystkie godziny i gdzie go można spotkać
Ale cicho.
Jak to możliwe, że mając 102 siły (powtarzam 102), 61% broni dwuręcznej i używając: Rag-Zit, 99 str, 149 dmg nie jestem w stanie zabić smoczego zębacza? Ba, ruszyć go. A wargi mam na 2 kryty? Jest jakiś sposób na tego dzika?
Wojciech napisał:
Ale cicho.
Jak to możliwe, że mając 102 siły (powtarzam 102), 61% broni dwuręcznej i używając: Rag-Zit, 99 str, 149 dmg nie jestem w stanie zabić smoczego zębacza? Ba, ruszyć go. A wargi mam na 2 kryty? Jest jakiś sposób na tego dzika?
Jak grasz na Patchu 1.3.1 to Ognistym łukiem większość poskładasz (jest on w jaskini pod słonecznym kręgiem)
Mam takie pytanie odnośnie rozgrywki a konkretnie inteligencji, czy wie ktoś jak wpływa ona na obrażenia od czarów? Jeśli np strzała śmierci ma 45 obrażeń to są to obrażenia przy 0 inteligencji? Czyli w skrócie jaki jest ten przelicznik
SheerGhar napisał:
Wojciech napisał:
Ale cicho.
Jak to możliwe, że mając 102 siły (powtarzam 102), 61% broni dwuręcznej i używając: Rag-Zit, 99 str, 149 dmg nie jestem w stanie zabić smoczego zębacza? Ba, ruszyć go. A wargi mam na 2 kryty? Jest jakiś sposób na tego dzika?Jak grasz na Patchu 1.3.1 to Ognistym łukiem większość poskładasz (jest on w jaskini pod słonecznym kręgiem)
Okej. Chociaż wolałbym te ogniste strzały zostawić na coś bardziej ''oporowego''. Ten patch nie ułatwia, tylko utrudnia xD bo na 1.1 smoczy zębacz był na 2 kryty xd
Dokładnie . Tworzenia ognistych strzał nauczy Cie Ignaz jeżeli w eq posiadasz Ognisty Łuk . Tak samo jest z Kuszą czy Magicznym Łukiem . Nie wiem co z Dożownikiem, bo nigdy nie dożył chwili gdy go zdobyłem