Porady do modyfikacji TheReturning
TR King
Znajdą się jakies lepsze, ale szpon zadaje dodatkowe obrażnia od piorunów. Jednakże uriziel jest lepszy , zadaje wiecej DMG + 100 obrażeń od ognia więc polecam ci własnie jego.
TR King
To nawet i lepiej bo karma dla Innosa będzie potrzebna do kilku misji o ile wiem.
to prawda, właśnie zacząłem robić misje z antykami u kupców, a co za tym idzie klątwę gomeza z tego co się orientuję będą potrzebne błogosławieństwa bogów, więc przyda mi się karma w miare wyrównana dla obu stron, tak myślę
Mam problem z pokojowym sposobem zdobycia amuletu Triramar. Mianowicie modle się do beliara o pomoc, powinien się pojawić Zigos i pokierować nas dalej ale pojawia się tylko sługa senyaka a Zigosa brak.
Jakieś pomysły ?
Mam problem, mam krzyż żywiołów, mam runę Morta Urtaru, róg no i chcę przyzwać tego arcydemona, nie działa. Ktoś ma jakiś pomysł ? próbowałem kilkanaście razy i nic tylko trzyma ten róg w ręku i nie chce w niego dmuchnąć....W dzienniku mam zapis że już czas spotkać się z tym S`enyakiem, czyli wszystko po drodze dobrze wykonałem. Jestem w IV rozdziale...
TR King
Ctrl + W
To załatwi problem.
Początkujący
Siema,
Mam problem z zadaniem orkowie w dolinie, zabiłem już obu przywódców hordy orków, gdy wracam do Saturasa nie mogę go znaleźć, a wcześniej był przed portalem do khorinis.
Witam,
mam taki problem, zabiłem demona S'enyaka wcześniej używając na nim runy Mora Ultaru, lecz po jego zabiciu nie dostałem kamienia z jego dusza. Nie mogę wczytać zapisu przed walka bo z rozpędu zrobiłem zapis po walce. Co robić?
TR King
Szpon z duszą i tak jest gorszy od wielu mieczy. Niewielka to strata, można grać dalej.
Witam, mam jeden problem z misją gram na Reblance v2.1. Otóż jest to misja Zigosa muszę znaleźć Elenę koło słonecznego kręgu, ale jej tam nie ma, szukałem, szukałem kilka razy nawet wczytywałem i on nowa robiłem misję i jej nie znalazłem, może ją przeoczyłem nie wiem, czy mógł by mi ktos napisać gdzie ona dokładnie jest. Bardzo bym prosił.