Porady do modyfikacji TheReturning
TR King
Hej, ostatnio siê zastanawiam jakie zmiany wprowadziliby¶cie na forum. Np czy dodawaæ jeszcze jakie¶ nowe dzia³y, zmieniæ skórkê itp itd. Ogólnie jakie¶ nowe usprawnienia lub co¶ w tym stylu. Czekam na wasze wypowiedzi.
TR King
Adminów mamy chyba 4 z czegu 2 jest w ogóle niekatywnych. Ty jako pierwszy przyj±³e¶ zaszczyt stra¿nika, wiêc nie narzekaj.
Styl, co? Czy ja wiem... pozwól ¿e popatrze jak wygl±daj± poszczególne style i wybiore jaki¶.
TR King
Oprócz mnie i Warda to jeszcze: GallAnonimowiec i Falwack ale ich ani razu nie widzia³em.
EDIT: Mo¿e byæ ten? Popatrzcie tutaj i wybierzcie który siê wam podoba: http://www.pun.pl/style.php
Ostatnio edytowany przez Adrien (2014-01-12 09:36:28)
TR King
Otó¿ to. I tak ma byæ
kiedy moderator edytuje to podpisuje siê zielon± czcionk± za¶ admin czerwon±. Jest o tym mowa w regulaminie
TR King
To z edytujesz posta.
TR King
W³a¶nie zobaczy³em go na szybko. Styl nawet fajny tylko nie wy¶wietla loga.
Siemano nie wiedzia³em gdzie pytaæ wiec pisze tutaj, czy prócz Ignaza mo¿e nas kto¶ jeszcze nauczyæ wytwarzania ognistych strza³? i stad od razu moja pro¶ba oczywi¶cie gdyby komu¶ siê chcia³o stworzyæ poradnik z nauczycielami tych nowych umiejêtno¶ci albo daæ linka je¶li takowy istnieje z góry dziêki.
TR King
Adrien napisał:
W³a¶nie zobaczy³em go na szybko. Styl nawet fajny tylko nie wy¶wietla loga.
Logo co innego, a skórka/styl co innego.
TR King
No dobrze, ale co w zwi±zku nim?
TR King
Sprostujmy co¶. Kolorku u¿ywasz kiedy edytujesz post u¿ytkownika Np:
u¿ytkownik Idiota, napisa³:
gajhdhfjeifjfhrhejf
Ban, na okres miesi±ca./gandalf
I ju¿ widomo kto edytowa³ i jak± rangê mia³. Nie wiem co tam zrobi³e¶ u mnie wszystko cacy. To by³ tylko przyk³ad ja bym za to da³ 2 punkty karne.