Porady do modyfikacji TheReturning
My¶liwy
Mam do was parê pytañ bo wiem ¿e jeste¶cie bardziej ogarniêci w Returningu i my¶lê ¿e te pytania nie przysporz± wam wiele problemów a mi pomog±:
1.Jaki jest najlepszy sposób na pe³zacza-wojownika i smoczego zêbacza?
2.czy warto wytapiaæ stalowe prêty?
3.Mam zbrojê z ³usek pe³zacza i czy przekuta lekka zbroja stra¿nika ¶wi±tynnego bêdzie lepsza czy mam poczekaæ na ¶redni± zbrojê stra¿nika ¶wi±tynnego?
4.Kiedy bêdê móg³ kupiæ ¶redni± zbrojê stra¿nika?
5.czy warto nauczyæ siê wydobywaæ z³oto czy nie warto?
6.Jako stra¿nik ¶wi±tynny warto i¶æ trochê w manê bo mam jej 70 i czy warto podnosiæ?
Za ka¿d± odpowied¼ dziêkujê i je¶li bêdê mia³ jeszcze jakie¶ pytania to napiszê w komentarzach
My¶liwy
dziêki
1.Smoczy to sciana albo walnac 2/3 razy odskok i tak ci±gle
2.jak jestes u harada
3.w 2 rozdziale mozesz juz ogarnac doline cieni i masz pro zbroje orka ta Ci moze starczyc do 5 rozdzialu az do opiekunow
4.4 rozdzial
5.jak bd potrzebowac kasy to ta ale jak masz malo pn albo potrzebujesz nie zbyt Ci sie przyda
6.do 90 grzybkami fajkami itd starczy na 3 glosy straznika.
My¶liwy
mam jeszcze kilka pytañ:
1.czy mogê w nieskoñczono¶æ nabijaæ manê fajkami czy to kiedy¶ siê koñczy?
2.macie jakie¶ inne sposoby na odzyskiwanie wytrzyma³o¶ci ni¿ spanie,mikstury i serafisy?
3.czy warto i¶æ w zrêczno¶æ
4.czy jest jaki¶ inny sposób na usuniêcie trucizny ni¿ odtrutka?
5.czy g³os stra¿nika mo¿e zabiæ ka¿d± istotê?
6.do którego krêgu uczy Gallahad?
My¶liwy
mam pytanie czy jest jaki¶ sposób by stra¿nicy bram w Khorinis (wej¶cie do miasta) mnie nie zaczepiali i ¿ebym nie musia³ im p³aciæ 100 golda?
dodam ¿e jestem obywatelem khorinis ale i tak mnie zaczepiaj±
My¶liwy
mówi± ¿e nie przejdê i mam tylko do zap³acenia 100 golda a jak chce dalej i¶æ to mnie atakuj±
TR King
To zap³ac te 100golda.
Misiu, zawsze mo¿esz pój¶æ do latarni morskiej Jacka i stamt±d skrêciæ w lewo, wej¶æ na wy¿ynê i¶æ dalej i zej¶æ po takim ''d¼wigu'' w porcie xD. Tak siê robi na pocz±tku dla 500 expa wiêc pomo¿e Ci to xd.
My¶liwy
wiem o tym sposobie dobra dziêki mia³em do zap³aty u Andre i po robocie
Co do tego pe³zacza wojownika to lepiej go trzymaæ na dystans, bo jak Go dobijasz do ¶ciany to on z dupy Ciê atakuje nawet 5 razy na sekundê, w ka¿dym razie ja tak mam. Lepiej trzymaæ na dystans, ¿eby nie poszed³, a jak podejdzie to odskakujesz i a¿ go zabijesz.
//Sunwell:
Ten opis nale¿y do 30% wojownika 1-rêcznej, zapomnia³em, ¿e na mistrzu machasz szybciej, pozderki ;33.