Porady do modyfikacji TheReturning
W jaki sposób mozna wykonac zadanie dla Fernando - "Interesy Fernando" - ¿eby Vatras da³ wiadomo¶æ Saturasowi - niezbêdne jest ukoñczenie questu "Zaginieni ludzie" oraz "Dostawca broni dla bandytów" - oddanie tego ostatniego wi±¿e sie z konieczno¶cia wpakowania Fernando do paki i z questu nici???
bzdura! z tego co wiem vatras da ci przesy³ke do saturasa je¶li dostarczysz wiadomo¶æ Lordowi Hagenowi a tak¿e rozwik³asz zagadke zaginionych czyli wybicie obozu dextera i dostarczenie wiadomo¶æ z rozkazami d kruka:) Dostawa broni dla bandytów nie jest wymagana do ukoñczenia by dostaæ siê do Jarkendaru:) wystarczy dostaæ siê do Hagena i rozpocz±æ rozdzia³ 2 wtedy idziesz do vatrasa i mówisz ze gada³e¶ z hagenem i dostajesz list do saturasa:)
Rzeczywi¶cie to prawda Gothic - jestem ju¿ w 2 rozdziale bez konieczno¶ci wsadzania kupca do pierdla ( nie wiem dlaczego graj±c poprzednio nie uda³o mi siê tego zrobiæ). Plus dla Ciebie (choæ móg³by¶ sobie darowaæ to okre¶lenie dla mojego postu ).
Jak nie wsadzisz Fernando do pój¶cia do GD to jak mu powiesz co z t± rud± dostaniesz od niego pier¶cieñ do ¿ycia bodaj¿e. Jeszcze taka ma³a informacji i nie wiem kto uwa¿a, ¿e to zadanie jest obowi±zkowe - just more experience.