Porady do modyfikacji TheReturning
Moje pytanie: czy w grze jest dostêpna wiêcej ni¿ jedna sztuka czaru przemiany w chrz±szcza? - ja spotka³em chyba tylko jedn± a czar jest bardzo przydatny - mo¿na za jego pomoc± wyci±gn±æ fanty (³uk, tablica) zza kraty w gildii z³odziei oraz moim zdaniem jest idealny dla wykonania questu dla 2 opiekuna (oczywiscie mo¿na wparowaæ do komnaty w klasztorze pilnowanej przez Talamona na szybkim biegu, porwaæ ksiêgê i zmykaæ ale wchodz±c tam chrz±szczem mo¿na spokojnie zabraæ ksi±¿kê oraz przeczytaæ wszystkie pozosta³e ksiêgi co ma kapitalne znaczenie dla podnoszenia inteligencji). Byæ mo¿e w dalszej czêsci gry bêdzie dostêp do tej lokacji dla innych gildii ni¿ Magowie Ognia ale do tego jeszcze nie doszed³em (Gram Nekromant± i jestem w 2 rozdziale - pocz±tek czystek w Jarkendarze.
Twoje wypowiedzi chocia¿ mo¿na logicznie czytaæ.
Owszem, wiem, ¿e oprócz tego zza kratami w gildii z³odziei jeden ma Zuris, a resztê musisz prawdopodobnie znale¼æ. Poza tym jest inny bug pozwalaj±cy na przechodzenie krat/drzwi. Wystarczy ''wbiec'' naciskaj±c nie wiem czy A/D czy strza³ka LEWO/PRAWO - zale¿y jak ma kto¶ ustawione. Ustawiasz siê w rogu drzwi/krat i tym sposobem ''wbiegasz'' w g³±b kraty i po kilku próbach jeste¶ ju¿ za ni±. Wystarczy trochê pomy¶leæ i po bugowaæ.
równie¿ jeden kole¶ za palisad± orków w obozie baala Netbeka sprzedaje kilka zwojów przemiana w chrz±szcza co do dostania sie za kraty w gildii z³odzieji to kolega wy¿ej opisa³ to dok³±dnie:)
Dziêkujê za komplement oraz b³yskawiczn± odpowied¼ - jeste¶ moim guru w tej modyfikacji Sposób, który podajesz oczywi¶cie wypróbujê dla sportu ale nadal bêdê szuka³ zwoju (przyda³ by siê jeszcze jeden ¿eby ponownie min±æ Talomona - jak teraz tam wparowa³em to by³em jeszcze o wiele za cieñki na wyczyszczenie podziemi ze szkieletów) - jeszcze raz dziêki za radê.