#1 2017-07-21 14:57:35

Mewa

Początkujący

Zarejestrowany: 2017-07-21
Posty: 4
Punktów :   

Poziom trudności

Hejka. Istnieje sposób, aby zmienić poziom trudności w trakcie gry? Troszkę już przebyłem drogi w grze i nie chciałbym zaczynać od nowa. Aktualny poziom trudności jest dla mnie stanowczo za wysoki.

Offline

 

#2 2017-07-21 22:22:56

kamciolb5

Włóczęga

Zarejestrowany: 2017-02-25
Posty: 25
Punktów :   

Re: Poziom trudności

Niestety się nie da, jeśli ten poziom Ci nie odpowiada to musisz zacząć grę od Nowa ;/

Offline

 

#3 2017-07-22 15:09:44

 Pawlak .

Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

10226869
Skąd: BWA
Zarejestrowany: 2014-01-03
Posty: 342
Punktów :   21 
Gildia: Nekromanta
Ulubiona Broń: Wrzask Berserkera

Re: Poziom trudności

Na Patchu 1.3.2 można zmienić poziom u Constantina. Na 1.3.1 tego nie ma

Offline

 

#4 2017-07-22 17:24:54

kamciolb5

Włóczęga

Zarejestrowany: 2017-02-25
Posty: 25
Punktów :   

Re: Poziom trudności

A to nie tak że u Constantina można zmieniać długość snu i wl/wył pułapki?

Offline

 

#5 2017-07-24 18:11:11

 Pawlak .

Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

10226869
Skąd: BWA
Zarejestrowany: 2014-01-03
Posty: 342
Punktów :   21 
Gildia: Nekromanta
Ulubiona Broń: Wrzask Berserkera

Re: Poziom trudności

Zmiana poziomu też była

Offline

 

#6 2017-07-24 19:59:36

kamciolb5

Włóczęga

Zarejestrowany: 2017-02-25
Posty: 25
Punktów :   

Re: Poziom trudności

Na pewno na patchu 1.3.2? Jak ja na nim grałem to miałem tylko zmianę limitu snu i wl/wył pułapki a zmiany poziomy trudności nie.

Offline

 

#7 2017-07-27 19:13:40

bogu9821

Początkujący

Zarejestrowany: 2017-07-27
Posty: 1
Punktów :   

Re: Poziom trudności

Włącz marvina (naciśnij B i napisz na klawiaturze marvin i naciśnij B) i wpisz w konsoli insert itpo_Veryeasy - bardzo łatwy, itpo_easy - łatwy, kod na średni nie znam, trudny - itpo_hard, bardzo trudny - itpo_superhard, rzeźnik - itpo_butcher. Gdy napiszesz w konsoli wybrany poziom trudności, to na ziemi pojawi się mikstura. Podnieś ją i wypij. Poziom trudności za pomocą kodów można zmienić tylko RAZ. Pamiętaj, aby wyłączyć kody (B 42 B), bo gdy zapiszesz na kodach, to mogą być błędy gry.

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
www.kokoszkamt2.pun.pl www.megamen.pun.pl www.sp3a.pun.pl www.bakugan-gra.pun.pl www.lihm.pun.pl