Porady do modyfikacji TheReturning
My¶liwy
Zosta³ przeniesiony w inne miejsce. Mianowicie jest w jaskini obok s³onecznego krêgu. Gdy idziesz do s³onecznego krêgu od strony miejsca w którym jest Grimbald po lewej powiniene¶ mieæ schody które prowadz± obok jaskini a w niej jest ognisty ³uk.
My¶liwy
Ja go tam nie mia³em. Gram na ver. Rebelance 2.1
Wojownik
Raifik napisał:
W³a¶nie na pocz±tku lecia³ mi ten licznik potworów, teraz ju¿ siê to nie pokazuje. Ale mam 26 poziom ju¿, wiêc my¶lê ¿e ju¿ zabi³em du¿o wiêcej ni¿ 200. Taki sam problem mam z Obozem Bractwa, mam ubrana opaskê, ale Bar Orun siê w ogolê do nie nie odzywa.
Sory, ¿e pisze w tym temacie, ale mam jedna pro¶bê/zapytanie latam z El Bastardo i jest to trochê lipna broñ jednorêczna na Jaszczury czy Orki Elita. Czy mo¿e mi kto¶ powiedzieæ gdzie by zdobyæ jak±¶ bardziej dokokszon± broñ jednorêczn±? Szuka³em trochê na ten temat, ale ciê¿ko co¶ znale¼æ, jedyny mieczyk to ten Miecz ¯ywio³ów ale go dostaje siê podobno dopiero jak siê stanie tym Horadrimem czy co¶ takiego:D
dla wszystkich tych co graj± jednorêcznymi - zacn± broni± (2 rozdzia³) jest gwiazda nocy (jankendar, dom budowniczych-wojowników z zombiakami, 120 dmg 60 si³a obuch) a dla 3-4 rozdzia³u - miecz demona czy gniew demona - zatopiona wie¿a xardasa, miecz le¿y na szkielecie w jaskini która otwiera siê jako pierwsza (w drugiej ¿ywio³ ciemno¶ci). co prawda mnóstwo tam szkieletów itp ale jak mamy eliksir przyspieszenia lub ze 20 zwojów zniszczenie o¿ywieñca to warto wpa¶c tam jak najwcze¶niej. poza tym wiêkszo¶ z tych o¿ywieñców i tak wpada do takiej ,,arenki" z której nie mog± siê wydostac wiêc nie powinno by problemu:) 195 dmg i 135 si³y
jest te¿ mieczyk ,,koczownik" dostêpny prawie na samym pocz±tku: chyba 50 si³y, 110 dmg - krypta ko³o onara, w kufrze po lewej. 1 czar zniszczenia o¿ywieñca, bierzemy klucz, czy¶cimy kufer i uciekamy
(dla v1)
dwurêczni - warto w 2 rozdziale zwróci uwagê na miecz w pokojach kerola - nordmarski srebrny miecz. ma co prawda 145 dmg ale przeciwko nieumar³ym jest genialny (jaki¶ bonus ataku). na trudnym bez niego nie wyobra¿am sobie gry. raz ¿e 2x wiêcej obra¿eñ ni¿ normalny miecz podobnej si³y ra¿enia, dwa ¿e zadaje obra¿enia nawet jak np stra¿nik wody blokuje ciosy:)
Ostatnio edytowany przez amigodiamantes (2014-09-19 20:50:27)
Jest bug z Alfredem . Mianowicie jak sie wyuczy tych umiejêtno¶ci co on szkoli to nie ma dialogu z nim o sprzeda¿y skór itp i jest siê w dupie np tak jak ja, bo u my¶liwych wgl nie by³em w 1 rozdziale by sobie nie brudziæ tymczas w zadaniach, poszed³em na jakendar, wyuczy³em sie zdolno¶ci tam i pozby³em sie tym samym najlepszych zarobków w grze ..
Takie ma³e info
Pocz±tkuj±cy
Gdzie dokladnie powinien byc ten pelzacz z zadania znajdz/poszukiwania ? Oddalem wszystkie notatki Falkowi, wybilem wszystko na bagnie, ale ani pelzacza ani amuletu nie mam.
Istnieje moze jakis kod na ten amulet?
Pocz±tkuj±cy
A ja mam parszywy problem : Mianowicie nie moge nic wiêcej zrobiæ ni¿ tylko daæ skórê lub manto Falkowi . Nie moge nic wiêcej powiedzieæ . A naprawde chcia³bym pier¶cieñ Barema i Ko¿uch
mam problem zrobi³em zadanie najlepszy ³owca ale nie mogê oddaæ skóry Slockersa Falkowi poniewa¿ nie ma go w obozie. Mam pytanie czy to jest bug czy mo¿e falk znajduje siê w jakiej¶ innej lokacji dodam ¿e jestem w 4 rozdziale i jestem ³owc± smoków.
Pocz±tkuj±cy
Czy istnieje jaki¶ sposób na naprawienie bugu zwi±zanego z Alfredem i mo¿liwo¶ci± sprzeda¿y trofeów my¶liwskich
Jedynie pobawiæ siê w kodach i usun±æ umiejêtno¶æ skórowania gadów, albo innej której on uczy . ¯eby skupowa³ trofea musisz siê czego¶ u niego nauczyæ
Pocz±tkuj±cy
q11w22 napisał:
mam problem zrobi³em zadanie najlepszy ³owca ale nie mogê oddaæ skóry Slockersa Falkowi poniewa¿ nie ma go w obozie. Mam pytanie czy to jest bug czy mo¿e falk znajduje siê w jakiej¶ innej lokacji dodam ¿e jestem w 4 rozdziale i jestem ³owc± smoków.
Ponawiam pytanie kolegi, od razu po przyjêciu zadania wcie³o mi Falka, przeszukalem spora czesc wyspy i okolice miejsca gdzie byl slockers i Falka nigdzie nie ma w obozie tez nie ;/
Ktos poradzi cos na to ? Co siê moglo stac z Falkiem?? Lub gdzie on teraz przbywa?
Lub ewentualnie jesli ktos zna moze zapodac kod na Falka ? lub cos w tym stylu?
Hmm... To jak? Znalaz³ kto¶ mo¿e kod na problem dotycz±cy sprzeda¿y futer ? Ewentualnie kasowania i przywracania umiejêtno¶ci skórowania ?
Od pocz±tku gry nie sprzeda³em ani jednej a sie nazbiera³o tego trochê xD
Witajcie mam pytanie bo robiê zadania dla my¶liwych jestem czeladnikiem Bospera nie mam jeszcze ¿adnej g³ównej gildii i jestem w pierwszym rodziale.
Chce siê was zapytaæ czy mieli¶cie tak samo czy mo¿e mam jaki¶ bug.
Opiszê sytuacjê ca³±. Z dostêpnych zadañ u my¶liwych popsu³em to z K³em, tym wilkiem którego musia³em wyleczyæ, zdech³ niestety i nie wykona³em tego z notatkami dla Falka natomiast reszta która wy¶wietli³a mi siê w opcjach dialogowych zosta³a przeze mnie wykonana, ale brakuje kilku opcji dialogowych do zadañ miedzy innymi które wycztta³em na forum a s± zatytu³owane:
Skóra cieniostwora
Róg smoczego zêbacza
Dzik
Polowanie na orków
Specjalne bronie dla Roffa
Nocny ³owca
Szczê¶cie dla my¶liwego
Przez brak tych zadañ Falk nie chce stan±æ ze mn± w szranki i nie mogê mu rzuciæ wyzwania. A mo¿e te zadania pojawiaj± sie w kolejnych rozdzia³ach wiecie co¶ na ten temat ?
Pocz±tkuj±cy
mi zacial sie licznik zwierzat na 157 nie wazne co zabije dalej jest 157 czy ktos tak mial? jest jakis reczny sposob na naprawienie sytuacji procz gra od nowa?