Porady do modyfikacji TheReturning
Witam serdecznie, mam pewien problem. Wygląda to tak że Galahad nie chce ze mną rozmawiać. Wydaje mi się że to jest bug, a nie będę zaczynał od nowa, bo mam +10 h gry. Prosiłbym o kod na książkę o którą prosi Xardas chyba "Droga do nikąd" i na czar Wypędzenie umarłych.
Witam
Mam pytanie odnosnie nagrody za misje zlecona przez Galahada.
Wybralem po zakonczeniu, zeby nauczyl mnie prawdziwej magii i co dalej?
Cos tam powiedzial, zebym podniosl moc magiczna, Czy ktos wie jakie statystyki mam miec? Mam tylko opcje podniesienia many u niego.
dzieki
Wojownik
żeby w ogóle zaczął uczyć to coś koło 40 inta i 100 many
Aby okraść Lehmara ze wszystkiego zabiłem tą jego żonę jakimś czarem, Lehmara położyłem mieczem i zabrałem wszystko (weksle, księga długów, kielich). Jak Lehmar wstawał to znowu sru mu w ryj i kradniemy dalej. Po wszystkim zapomnienie i wszystko wporzo u Andre, mimo że Lehmar nas od morderców wyzywa. Mam nadzieję że jakoś nie nadzieję się przez to u Vatrasa w późniejszym etapie gry.
Wojownik
kujon333 napisał:
Aby okraść Lehmara ze wszystkiego zabiłem tą jego żonę jakimś czarem, Lehmara położyłem mieczem i zabrałem wszystko (weksle, księga długów, kielich). Jak Lehmar wstawał to znowu sru mu w ryj i kradniemy dalej. Po wszystkim zapomnienie i wszystko wporzo u Andre, mimo że Lehmar nas od morderców wyzywa. Mam nadzieję że jakoś nie nadzieję się przez to u Vatrasa w późniejszym etapie gry.
Wspaniale!
siła (pobicie lehmara), bezwzględność (zabicie żony lehmara), obrotność finansowa (kradzież), wrażliwość w sytuacji kryzysowej (jeszcze raz pobicie), delikatność o nerwy innych ,,dusz" (czar zapomnienie). Jestem z Ciebie dumny, jako typowy nekromanta i sługa ciemności Powiedz jeszcze tylko, że grasz paladynem albo magiem ognia, to już w ogóle Xardaś w nagrodę urządzi fiestę. To dzik każdej męskiej imprezy, potrafi przyzwać to co najbardziej potrzebne ( nie sądzicie chyba, że on tylko suchych przywołać potrafi :>) i to kompletnie za free. No to łapka w górę, kto chciaby zaznajomić się bliżej z paroma sukkubami ?
Wspaniale!
siła (pobicie lehmara), bezwzględność (zabicie żony lehmara), obrotność finansowa (kradzież), wrażliwość w sytuacji kryzysowej (jeszcze raz pobicie), delikatność o nerwy innych ,,dusz" (czar zapomnienie). Jestem z Ciebie dumny, jako typowy nekromanta i sługa ciemności Powiedz jeszcze tylko, że grasz paladynem albo magiem ognia, to już w ogóle Xardaś w nagrodę urządzi fiestę. To dzik każdej męskiej imprezy, potrafi przyzwać to co najbardziej potrzebne ( nie sądzicie chyba, że on tylko suchych przywołać potrafi :>) i to kompletnie za free. No to łapka w górę, kto chciaby zaznajomić się bliżej z paroma sukkubami ?
W sumie to się Vatras przywalił jak jeszcze zabiłem tych 2 paladynów co strzegą amuletu Triramar - obóz palków pojechałem jakoś na zwojach strachu i miksturce szybkości. Potem jednak i tak udało mi się zabić członków gildii złodziei i wątek zabójców ogarnąć. Niby się znowu przywalił, ale powiedziałem, że nie wiedziałem co czynię xD
Grałem magiem ognia ;D
Wojownik
hue hue hue. Przekazałem to Xardasiowi - kopara opadła mu do samego Hadesu
Czyli zapewne tak zaczynali działania inkwizytorzy...
Witam mam problem z questem dla vippera, torba pelna rudy. Prawdopodobnie podczas rozmowy z vipperem odrzucilem kiedys pomoc dla niego a teraz nie chce ze mna rozmawiac na ten temat... (a jestem z 20 godzin do przodu gry... Wiec nie moge wziac questa od niego... A ze jest jedynym nauczycielem przekuwania magic ore to jestem w pupie... Czy jest mozliwosc zresetowania rozmowy z nim ? co za beznadzieja ze jest to jedyny nauczycielod przekuwania magicznej rudy w calej grze... . Da sie cos zmienic w plikach gry tak jakbym wczesniej z nim nie rozmawial ?
Początkujący
Hej!
Ja gram w Returninga po raz pierwszy i mam problem gdy chcę okraść Lehmara.
Nawet jak nauczę się skradania to w trakcie otwierania budzi się Lehmar i jego żona, i po zadaniu.
Czy koniecznie muszę być w gildii zabójców żeby ukończyć to zadanie?
Jestem Magiem Ognia i pasuje mi mieć większą karmę u Innosa.