Porady do modyfikacji TheReturning
TR King
Tak, to ta o któr± chodzi.
TR King
A zrobi³es zadanie po kolei
Pogada³es ze Snipesem
Odnalaz³es cia³o Alepha
Poszed³es do Xardasa
I dopiero potem poszed³es kopaæ?
TR King
Do us³ug. 😇
TR King
Ekhm, jasne. Ale ty to zrobisz, poprawnie spójnie i po Polsku.
TR King
ale ja tu moda nie mam
I dlatego go dostaniesz.
Je¶li kto¶ jeszcze tu wbija, by³bym wdziêczny za pomoc. W koñcu znalaz³em czas, by zagraæ w Returning, ale bug mi to uniemo¿liwia. Albo moja g³upota.
Problem mam z zadaniem "Gdzie s± zaginieni ludzie?". W porcie wypyta³em wszystkich, farmerów równie¿. Joe jeszcze nie uwolni³em, a nie czujê siê na si³ach szukaæ zw³ok Trokara. Mo¿e problem le¿y w tym, ¿e jednocze¶nie robi³em zadanie z dostaw± broni dla bandytów, ale quest skoñczony, a Vatras jakby nabra³ wody w usta. Skasowa³em Dextera (nie wiedzieæ czemu, ale Greg nadal sterczy na rozstajach), zabra³em mu list z rozkazami Kruka, przeczyta³em. Wcze¶niej rozwali³em bandytów za farm± Sekoba i znalaz³em Elvricha. Weso³o ruszy³em do miasta, zda³em raport Martinowi, a on kaza³ mi opowiedzieæ o wszystkim Vatrasowi. Czyli standard. Poszed³em do staruszka, powiedzia³em mu o handlarzu, a pó¼niej o zaginionych. I nie mam opcji dialogowej o przy³±czeniu siê do Wodnego Krêgu. Jest tylko "Opowiedz mi wiêcej o Wodnym Krêgu". Co¶ zjeba³em? Jeszcze co¶ muszê zrobiæ? Czy bug i muszê wczytaæ starszy sejw i cztery godziny gry psu w dupê pójd± siê jebaæ?
Pocz±tkuj±cy
SIema, móg³by mi kto¶ opisaæ zadanie: "potrzebuje okrêtu" i "kto bêdzie kapitanem mojego okrêtu"- zadanie od Torlofa, jak wypêdziæ paladynów z miasta...
Pocz±tkuj±cy
W³a¶nie gada³em z Saturasem (jestem magiem wody), ¿adnej opcji dialogowej nie by³o.
Pocz±tkuj±cy
Dziêki.
Nie wiem czy to w Returningu czy w Gothicu te¿ tak by³o, ale zanim dostarczymy Vatrasowi list od Dextera o Kruku (jako quest ''Gdzie s± zaginieni ludzie'') to jak powiemy Co siê nam uda³o ustaliæ, dostaniemy ile¶ expa (no, ja dosta³em 400 expa) i potem dopiero Wiem gdzie przebywaj± zagienieni to mamy kolejne 400 expa;d.
Jak kto¶ nie wiedzia³ to ³ap:d
Mam ten sam problem co murarz89 przy zadaniu z Gallahadem, mam wszystkie 5 listów tylko dwóch nie chce on przyj±æ s± to listy od Valentino i Fernando (pos³a³em go do paki) da siê co¶ z tym zrobiæ czy le¿ê i kwiczê bo zadanie zablokowa³em? Wg poradnika trzeba 3 listy ale nic siê nie dzieje... ;/
Le¿ysz i kwiczysz.
//edit
Na przysz³o¶æ na reb v.2.1 trzeba 4 listów, prócz Valentina bo nie we¼mie go tak czy inaczej. Sko³uj od Salandrila, Lutero, Gerbrandt i Fernando (F zanim go po¶lesz do paki) dajesz mu 4 listy i gotowe, zesra³e¶ zadanie, zaczynaj od nowa. Nastêpnym razem siê pyta, kto pyta nie b³±dzi, jak mówi pradawne, przedwojenne przys³owie.
Pozdrawiam, S.
Ostatnio edytowany przez .Sunwell (2014-04-26 10:12:16)
Pocz±tkuj±cy
Ja mam problem z do³±czeniem do krêgu wody zrobi³em ju¿ wszystkie misje jakie vatras mi da³ i nawet ju¿ by³em u lorda Hagena lecz on mnie odsy³a ¿ebym pomaga³ magom, ale nie mogê tego zrobiæ bo vatras nie chce mnie przyj±æ do krêgu i co mam zrobiæ???
Pocz±tkuj±cy
Wogóle nie dosta³em tej misji bo Vatras nie chce mnie wys³aæ do Saturasa w tym problem ornamenty ju¿ dawno mam tylko tego od lothara niemam bo misji nie mam
Ogólnie na Returningu te zadania z dostarczeniem wiadomo¶ci dla Lorda Hagena, czy inne zadania Vatrasa s± strasznie zbugowane, np. dostaje siê 2 listy do Saturasa od Vatrasa zamiast jednego, lub jak grasz magiem wody to dwie szaty nowicjusza, a nie jedn±. Spróbuj jeszcze pogadaæ z Vatrasem/Nefariusem a jak nie to nie wiem.
Pocz±tkuj±cy
Z nefariusem te¿ rozmawia³em ju¿ wcze¶niej i niestety nic to nie pomog³o... Ostatecznie spróbuje oszukaæ system i poprostu wejdê sobie jak gdyby nigdy nic przez portal u¿ywaj±c literki K rozprawie siê z krukiem i zobaczê czy to da jaki¶ postêp.
Witam, mam problem. W ogóle nie dosta³em misji od Gerbrandta a potrzebny mi jego list polecaj±cy.. Nigdy nie mia³em z nim tej kwestii odno¶nie listu polecaj±cego i zadania w karczmie Od czego to zale¿y? Jestem w bractwie. Aktualnie ju¿ 5 rozdzia³ ale gada³em z nim w ka¿dym rozdziale. Mam 3 listy polecaj±ce (jeden nic nie znacz±cy). Od Fernanda nie mam bo go wsadzi³em za kraty. Ale jak wiadomo nadal móg³bym wykonaæ zadanie Gallahnada ale nie mam jak zacz±æ zadania z Gerbrandtem. Szkoda mi bo chcia³bym pouczyæ siê krêgów magii jakie oferuje pó¼niej Gallahand w nagrodê. Jakie¶ rozwi±zanie?
Pocz±tkuj±cy
Mam pytanie odno¶nie tej misji:
Dostawa Baltrama:
Aby otrzymaæ to zadanie musimy porozmawiaæ z Kardifem o specjalnej pracy, a nastêpnie z Nagurem.Nastêpnie
udajemy siê do Baltrama (kupiec na rynku) i mówimy, ¿e jego pos³aniec zagin±³.On przyjmuje nas na pos³añca i naszym
zadaniem bêdzie pój¶cie do Akila.Je¶li bêd± tam najemnicy mo¿emy powiedzieæ o tym dla Miki i on nam pomo¿e w
walce.Nastêpnie bierzemy paczkê od farmera i odnosimy j± Baltramowi lub Nagurowi.
Jakie okoliczno¶ci musz± zaistnieæ aby dostaæ to misje ?
Czy jak jestem ju¿ czeladnikiem to jej nie dostanê ?
Dodam ¿e nie rozwi±za³em jeszcze kwestii Rengaru
Wojownik
to nic .
Tak jak jest napisane wy¿ej:
rozmawiasz z kaldifem o tym ¿e ma pewnie jako barman du¿o informacji. targujesz siê na 6 czy tam 7 monet za ka¿d± i rozmowê kierujesz na pracê w porcie, nastêpnie opcja dialogowa o ,,specjalnym zleceniu" po której zostaniesz odes³any do Nagura