TheReturning - Oficjalny poradnik

Porady do modyfikacji TheReturning

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2015-08-08 23:41:59

Gumish

Pocz±tkuj±cy

Punktów :   

Mora Ulartu

Jestem aktualnie w rozdziale V i "dopiero" (?) teraz spotka³em siê ze z³otym smokiem.
Chcia³bym stworzyæ rune Mora Ultaru o której wspomina smok jednak Xardas sobie poszed³ wiêc nie mam opcji rozmowy z nim.
Poszed³em wiêc do Kreola ale on nic mi nie mówi na ten temat.
(Probowa³em równie¿ wrzuciæ Xardasa kodem lecz nie mam ¿adnych opcji dialogowych)

Moje pytanie/nia :
Czy w tym rozdziale nie mo¿liwe jest ju¿ po prostu stworzenie tej runy ? Czy mo¿e ona jest dostêpna tylko dla konkretnej klasy ? Czy trzeba przed rozmow± z Xardasem zrobiæ co¶ wiêcej ni¿ tylko pogadaæ ze smokiem i pokazaæ mu szpon ?    Jakies pomys³y jak to obej¶æ generalnie ? (kod na rune ? / jaki¶ sposób zmiany rozdzia³u?)

Czy po prostu muszê siê pogodziæ ,¿e runy nie zdobêdê ?

edit
Udalo mi siê znale¼æ kod na rune ale wola³ bym zrobiæ tego questa "legalnie" wiêc pytania pozostaj±

Ostatnio edytowany przez Gumish (2015-08-09 00:09:25)

#2 2015-08-09 22:56:06

Pawlak .

Wyrwê wam jêzyki i wytrê se nimi dupe

10226869
SkÄ…d: BWA
Punktów :   21 
Gildia: Nekromanta
Ulubiona Broñ: Wrzask Berserkera

Re: Mora Ulartu

Questa ju¿ nie zrobisz . Smoka spotyka siê w  2 rozdziale zaraz po pokonaniu Kruka to nwm jak Ty gra³e¶ . A runa bardzo przydatna, poniewa¿ za oddanie Beliarowi 20 dusz naraz dostajemy 10hp  na sta³e 1000 expa i karme u Beliara . Ogólnie bawisz siê w ³owce dusz (w sumie mogli zrobiæ taka gildie, kozak by by³a) ;d

Ostatnio edytowany przez SheerGhar (2015-08-09 22:57:35)

Stopka forum

RSS