Porady do modyfikacji TheReturning
Jestem aktualnie w rozdziale V i "dopiero" (?) teraz spotka³em siê ze z³otym smokiem.
Chcia³bym stworzyæ rune Mora Ultaru o której wspomina smok jednak Xardas sobie poszed³ wiêc nie mam opcji rozmowy z nim.
Poszed³em wiêc do Kreola ale on nic mi nie mówi na ten temat.
(Probowa³em równie¿ wrzuciæ Xardasa kodem lecz nie mam ¿adnych opcji dialogowych)
Moje pytanie/nia :
Czy w tym rozdziale nie mo¿liwe jest ju¿ po prostu stworzenie tej runy ? Czy mo¿e ona jest dostêpna tylko dla konkretnej klasy ? Czy trzeba przed rozmow± z Xardasem zrobiæ co¶ wiêcej ni¿ tylko pogadaæ ze smokiem i pokazaæ mu szpon ? Jakies pomys³y jak to obej¶æ generalnie ? (kod na rune ? / jaki¶ sposób zmiany rozdzia³u?)
Czy po prostu muszê siê pogodziæ ,¿e runy nie zdobêdê ?
edit
Udalo mi siê znale¼æ kod na rune ale wola³ bym zrobiæ tego questa "legalnie" wiêc pytania pozostaj±
Ostatnio edytowany przez Gumish (2015-08-09 00:09:25)
Questa ju¿ nie zrobisz . Smoka spotyka siê w 2 rozdziale zaraz po pokonaniu Kruka to nwm jak Ty gra³e¶ . A runa bardzo przydatna, poniewa¿ za oddanie Beliarowi 20 dusz naraz dostajemy 10hp na sta³e 1000 expa i karme u Beliara . Ogólnie bawisz siê w ³owce dusz (w sumie mogli zrobiæ taka gildie, kozak by by³a) ;d
Ostatnio edytowany przez SheerGhar (2015-08-09 22:57:35)