Porady do modyfikacji TheReturning
TR King
Tak, to ta o którą chodzi.
TR King
A zrobiłes zadanie po kolei
Pogadałes ze Snipesem
Odnalazłes ciało Alepha
Poszedłes do Xardasa
I dopiero potem poszedłes kopać?
TR King
Do usług. 😇
TR King
Ekhm, jasne. Ale ty to zrobisz, poprawnie spójnie i po Polsku.
TR King
ale ja tu moda nie mam
I dlatego go dostaniesz.
Jeśli ktoś jeszcze tu wbija, byłbym wdzięczny za pomoc. W końcu znalazłem czas, by zagrać w Returning, ale bug mi to uniemożliwia. Albo moja głupota.
Problem mam z zadaniem "Gdzie są zaginieni ludzie?". W porcie wypytałem wszystkich, farmerów również. Joe jeszcze nie uwolniłem, a nie czuję się na siłach szukać zwłok Trokara. Może problem leży w tym, że jednocześnie robiłem zadanie z dostawą broni dla bandytów, ale quest skończony, a Vatras jakby nabrał wody w usta. Skasowałem Dextera (nie wiedzieć czemu, ale Greg nadal sterczy na rozstajach), zabrałem mu list z rozkazami Kruka, przeczytałem. Wcześniej rozwaliłem bandytów za farmą Sekoba i znalazłem Elvricha. Wesoło ruszyłem do miasta, zdałem raport Martinowi, a on kazał mi opowiedzieć o wszystkim Vatrasowi. Czyli standard. Poszedłem do staruszka, powiedziałem mu o handlarzu, a później o zaginionych. I nie mam opcji dialogowej o przyłączeniu się do Wodnego Kręgu. Jest tylko "Opowiedz mi więcej o Wodnym Kręgu". Coś zjebałem? Jeszcze coś muszę zrobić? Czy bug i muszę wczytać starszy sejw i cztery godziny gry psu w dupę pójdą się jebać?
Początkujący
SIema, mógłby mi ktoś opisać zadanie: "potrzebuje okrętu" i "kto będzie kapitanem mojego okrętu"- zadanie od Torlofa, jak wypędzić paladynów z miasta...
Początkujący
Właśnie gadałem z Saturasem (jestem magiem wody), żadnej opcji dialogowej nie było.
Początkujący
Dzięki.
Nie wiem czy to w Returningu czy w Gothicu też tak było, ale zanim dostarczymy Vatrasowi list od Dextera o Kruku (jako quest ''Gdzie są zaginieni ludzie'') to jak powiemy Co się nam udało ustalić, dostaniemy ileś expa (no, ja dostałem 400 expa) i potem dopiero Wiem gdzie przebywają zagienieni to mamy kolejne 400 expa;d.
Jak ktoś nie wiedział to łap:d
Mam ten sam problem co murarz89 przy zadaniu z Gallahadem, mam wszystkie 5 listów tylko dwóch nie chce on przyjąć są to listy od Valentino i Fernando (posłałem go do paki) da się coś z tym zrobić czy leżę i kwiczę bo zadanie zablokowałem? Wg poradnika trzeba 3 listy ale nic się nie dzieje... ;/
Leżysz i kwiczysz.
//edit
Na przyszłość na reb v.2.1 trzeba 4 listów, prócz Valentina bo nie weźmie go tak czy inaczej. Skołuj od Salandrila, Lutero, Gerbrandt i Fernando (F zanim go poślesz do paki) dajesz mu 4 listy i gotowe, zesrałeś zadanie, zaczynaj od nowa. Następnym razem się pyta, kto pyta nie błądzi, jak mówi pradawne, przedwojenne przysłowie.
Pozdrawiam, S.
Ostatnio edytowany przez .Sunwell (2014-04-26 10:12:16)
Początkujący
Ja mam problem z dołączeniem do kręgu wody zrobiłem już wszystkie misje jakie vatras mi dał i nawet już byłem u lorda Hagena lecz on mnie odsyła żebym pomagał magom, ale nie mogę tego zrobić bo vatras nie chce mnie przyjąć do kręgu i co mam zrobić???
Początkujący
Wogóle nie dostałem tej misji bo Vatras nie chce mnie wysłać do Saturasa w tym problem ornamenty już dawno mam tylko tego od lothara niemam bo misji nie mam
Ogólnie na Returningu te zadania z dostarczeniem wiadomości dla Lorda Hagena, czy inne zadania Vatrasa są strasznie zbugowane, np. dostaje się 2 listy do Saturasa od Vatrasa zamiast jednego, lub jak grasz magiem wody to dwie szaty nowicjusza, a nie jedną. Spróbuj jeszcze pogadać z Vatrasem/Nefariusem a jak nie to nie wiem.
Początkujący
Z nefariusem też rozmawiałem już wcześniej i niestety nic to nie pomogło... Ostatecznie spróbuje oszukać system i poprostu wejdę sobie jak gdyby nigdy nic przez portal używając literki K rozprawie się z krukiem i zobaczę czy to da jakiś postęp.
Witam, mam problem. W ogóle nie dostałem misji od Gerbrandta a potrzebny mi jego list polecający.. Nigdy nie miałem z nim tej kwestii odnośnie listu polecającego i zadania w karczmie Od czego to zależy? Jestem w bractwie. Aktualnie już 5 rozdział ale gadałem z nim w każdym rozdziale. Mam 3 listy polecające (jeden nic nie znaczący). Od Fernanda nie mam bo go wsadziłem za kraty. Ale jak wiadomo nadal mógłbym wykonać zadanie Gallahnada ale nie mam jak zacząć zadania z Gerbrandtem. Szkoda mi bo chciałbym pouczyć się kręgów magii jakie oferuje później Gallahand w nagrodę. Jakieś rozwiązanie?
Początkujący
Mam pytanie odnośnie tej misji:
Dostawa Baltrama:
Aby otrzymać to zadanie musimy porozmawiać z Kardifem o specjalnej pracy, a następnie z Nagurem.Następnie
udajemy się do Baltrama (kupiec na rynku) i mówimy, że jego posłaniec zaginął.On przyjmuje nas na posłańca i naszym
zadaniem będzie pójście do Akila.Jeśli będą tam najemnicy możemy powiedzieć o tym dla Miki i on nam pomoże w
walce.Następnie bierzemy paczkę od farmera i odnosimy ją Baltramowi lub Nagurowi.
Jakie okoliczności muszą zaistnieć aby dostać to misje ?
Czy jak jestem już czeladnikiem to jej nie dostanę ?
Dodam że nie rozwiązałem jeszcze kwestii Rengaru
Wojownik
to nic .
Tak jak jest napisane wyżej:
rozmawiasz z kaldifem o tym że ma pewnie jako barman dużo informacji. targujesz się na 6 czy tam 7 monet za każdą i rozmowę kierujesz na pracę w porcie, następnie opcja dialogowa o ,,specjalnym zleceniu" po której zostaniesz odesłany do Nagura