Porady do modyfikacji TheReturning
Aby nie robić niepotrzebnego spamu tematami, wszystkie problemy z grą, pytania możecie zadawać tutaj aby pomóc sobie nawzajem .
nareszcie ktoś coś takiego zrobił
na rzeźniku jak mam 44 pkt siły to już chcą 15 PN dawać dalej w siłe czy już potkami i tabliczkami
@up nie grałem na Rzeźniku xD. Jakie stwory są jeszcze dające do PN?? W cholerę potrzebuje 2 PN do runy zniszczenie ożywieńca
Zabiłem:
Merit (bimbrownia)
Grimgash (farma onara)
ognisty jaszczur Ognyhas czy coś
Atramentor
Królowa pełzaczy
Ryboglov
jest coś jeszcze? D
// bo mam 3 zwoje ognistego deszczu... zastanawiam sie, czy bym nie sprzątnął Inubisa czasem xD
Wojownik
mroczny golem
demon z misji opiekunów
nie wiem czy pn nie daje samica topielca z misji rafy
dzik z misji barema
na innubisa 3 zwoje to za mało chyba, poza tym pojawiają się szkielety, nie bardzo da radę. Raczej na hit będą Cię mieć tam wszyscy
koło słonecznego kręgu pojawia się boss wilków
10 PN książka Nigela za 30k złota (jeśli bijesz el bastardo powinno wystarcyć)
Wojownik
khorinis. Wieża niedaleko ognistych jaszczurów. Swiatło i zdycha. Zawsze go ubijam idąc od xardasa do miasta morzem (xardaś ma w kuferku światełko) pod pn i exp
Wojciech napisał:
Dalej nie wiem gdzie go znaleźć xD. Może dlatego, że on się pojawia po przyjęciu jakiegoś questa?
Wschód i wieża niewiele mi mówią xD
https://www.youtube.com/watch?v=_gzeQw8 … e=youtu.be
Nagrałem Ci filmik ;d
"Było mówione że jednym z pierścieni jest "Pierścień Dzika" który zdobywamy w 2 rozdziale po zabiciu bossa dzików dla jednego z myśliwych. Pierścień był już do zdobycia wcześniej, tylko patch doda mu moc szybkości. Jest też drugi pierścień ale nie wiem w jaki sposób można go nabyć."
to znalazłem na jakimś forum
Witam,
Mam pewien problem gram na normalu i mam 23 % z broni 1h, a 33% z mieczem Arlika (+10%) i nawet gdy ściągne miecz , wszyscy nauczyciele żądają ode mnie za +5% 10PN (mimo ściągniętego miecza mając 26%) czy to jakiś bug? wie ktoś jak to rozwiązać bo nie chcę marnować PN
Tak się dzieje jak zakładasz bonusy. Rzecz normalna. To tak jakbyś mając 27 sily założył pierścień, który daje +5 i miałbyś 32. Potem wszystko idzie za 10PN, a nie za 5 PN. ;x
Wszystko okej ;x
ShowoD napisał:
"Było mówione że jednym z pierścieni jest "Pierścień Dzika" który zdobywamy w 2 rozdziale po zabiciu bossa dzików dla jednego z myśliwych. Pierścień był już do zdobycia wcześniej, tylko patch doda mu moc szybkości. Jest też drugi pierścień ale nie wiem w jaki sposób można go nabyć."
to znalazłem na jakimś forum
Nie ma żadnego drugiego pierścienia dzika, jest tylko ten, na starszych wersjach nie dawał on szybkości biegu, a nowszy patch dodał mu go .
TxXonek napisał:
Witam,
Mam pewien problem gram na normalu i mam 23 % z broni 1h, a 33% z mieczem Arlika (+10%) i nawet gdy ściągne miecz , wszyscy nauczyciele żądają ode mnie za +5% 10PN (mimo ściągniętego miecza mając 26%) czy to jakiś bug? wie ktoś jak to rozwiązać bo nie chcę marnować PN
Od 20% nauka walki mieczem kosztuje już 10PN, ja zawsze robię tak, że dobijam daną broń do 19 i ostatnim 5PN leci do 24, potem już jest 10PN za 5%
SheerGhar napisał:
ShowoD napisał:
to znalazłem na jakimś forumNie ma żadnego drugiego pierścienia dzika, jest tylko ten, na starszych wersjach nie dawał on szybkości biegu, a nowszy patch dodał mu go .
TxXonek napisał:
Witam,
Mam pewien problem gram na normalu i mam 23 % z broni 1h, a 33% z mieczem Arlika (+10%) i nawet gdy ściągne miecz , wszyscy nauczyciele żądają ode mnie za +5% 10PN (mimo ściągniętego miecza mając 26%) czy to jakiś bug? wie ktoś jak to rozwiązać bo nie chcę marnować PNOd 20% nauka walki mieczem kosztuje już 10PN, ja zawsze robię tak, że dobijam daną broń do 19 i ostatnim 5PN leci do 24, potem już jest 10PN za 5%
nowszy patch ? to ten 1.3.2 ?
@Wojciech
da się tyle hp mieć bo ja muszę mieć 3k na zbroje a pod koniec jarkendaru na zbroje kruka 1k hp jeszcze nie wszedłem do jakrendaru a mam 370hp
myślę że jarkendar 400+hp wpadnie(z tabliczkami) + biżuteria kasty uzdrowicieli jakieś 200hp daje chyba
Ostatnio edytowany przez ShowoD (2016-03-28 10:18:31)
1.3.1
Na wersji v1 i wersji v2 patch 1.2 nie dawał on speeda (chociaż z tym nie jestem pewny, już nie pamiętam)
Od ilu zręczności Buster uczy akrobatyki? Miałem 60 i nic. Teraz mam ponad 50+, nauczyłbym się ważyć mikstury zręczności i bym się nauczył. Bo przecież bez akrobatyki podróże to katorga ;_;