Porady do modyfikacji TheReturning
mam nadzieje ze ktos mi odpisze, otoz nie moge pozytywnie ukonczyc misji asystent, valeran sie zbugowal, jest dalej u fernando, moge z nim handlowac ale nie ma zadnej opcji o prace,
dodam ze nie zamknalem fernando w wiezieniu, jakis tip?
Ja mam inny problem otóż oddałem paczkę Lutero potem bodajże Berengar i Jora, drugą misje jaką dostałem było Targowanie się o wino, no więc targuje się z tym goście z klasztoru dostaje 25 sztuk wina etc., wydaje się wszystko cacy, a jak oddaje wino do Lutera to nie mam żadnej kwestii dialogowej i Bezi mówi do Lutero gdy ten go pyta, że powinno być 25 sztuk wina na co Bezi, że On nie ma tego wina a wino znajduje sie w moim plecaku w ilości 34 bo miałem wcześniej 9 winka.Nie kminie co robić. xD Gram na Returning Rebalance v2.1
@@ EDIT
Dobra udało mi się po 15 min doszedłem do wniosku, że zostawię w ekwipunku tylko 25 sztuk wina.Jak się okazało nie myliłem się, udało się zaliczyć zadanie.
Ostatnio edytowany przez Polokima (2016-11-29 18:48:57)
mam nadzieje ze ktos mi odpisze, otoz nie moge pozytywnie ukonczyc misji asystent, valeran sie zbugowal, jest dalej u fernando, moge z nim handlowac ale nie ma zadnej opcji o prace,
dodam ze nie zamknalem fernando w wiezieniu, jakis tip?
Zamknij Fernando
A ja mam dziwny problem. Zabilem tych na moscie, zaniosłem tabliczki ziomkowi na dole, wział ale jeszcze mu chyba brakuje jednej. W tej skrzyni na moście jest schowana? bo tylko jej nie otwierałem (nie nauczony otwierania zamków jestem)
houqe napisał:
A ja mam dziwny problem. Zabilem tych na moscie, zaniosłem tabliczki ziomkowi na dole, wział ale jeszcze mu chyba brakuje jednej. W tej skrzyni na moście jest schowana? bo tylko jej nie otwierałem (nie nauczony otwierania zamków jestem)
3 tabliczki musisz mu oddać
Mieszczanin
Na patchu 1.3.1 jeżeli Canthar nie żyje przed wykonaniem jego zadania z Sarą (a u mnie nie żyje bo zawsze go zabijam gdyż nienawidzę tej postaci) to nie da się skończyć wątku Kupców bo ostatnie zadanie te z Sarą jest niemożliwe do wykonania gdyż twórcy Returninga nie pomyśleli o tym, że gracz mógł nie współpracować z Cantharem i zapewne nie przygotowali alternatywnych dialogów z Sarą więc nie możemy z nią rozmawiać na temat gildii ponieważ skrypt nie znajduje spełnionego warunku jakim była misja z Cantharem. Trochę to dziwne bo twórcy wyszli z założenia, że każdy wykona zadanie Canthara a jego można zabić już w 1 rozdziale przy okazji zlecenia na zabójstwo lub po prostu tak jak ja gdy tylko zdobędę odpowiednią magię zabijam go na momencie xD Niestety na próżno męczarnia z całym wątkiem.
P.S: Co w ogóle daję ukończenie tego wątku ?
Ostatnio edytowany przez paulpolska (2017-09-06 08:46:40)
Gdy ukonczysz wątek zostajesz mistrzem gildii. Dostaniesz też wtedy pierścień mistrza gildii i jak go założysz to kupcy z tej gildii beda Ci sprzedawać różne fajne itemy typu mikstury sily/zreki. Dostaniesz również inny pierścień. Jak grasz magiem to chyba mane regeneruje A jak wojownikiem to hp albo po prostu losowo.
Mieszczanin
Gówniana nagroda jak za takie męczarnie. Regeneracje to już się zdąży w trzecim rozdziale wyuczyć u Vatrasa więc pierścień na to zbyteczny.
Mieszczanin
Pawlak . napisał:
Moim zdaniem jest opłacalne, bo po ukończeniu kilku kupców ma ciekawe towary i to mi wystarcza ^^
Ja po raz kolejny chyba tego nie skończę. Jak postanowiłem oszczędzić Canthara to ten nagle walnął focha i co ?
- Byłem w stroju farmera na początku gry gdy go spotkałem więc o glejcie nie było mowy i co ? patrzę po jakimś czasie (4h gry) a Canthar zadowolony razem z Sarą przy tym samym straganie stoi WTF ?? Oczywiście nie zaczepia mnie na temat tego, że jestem poszukiwany. Dziwne Co ?