Porady do modyfikacji TheReturning
mam nadzieje ze ktos mi odpisze, otoz nie moge pozytywnie ukonczyc misji asystent, valeran sie zbugowal, jest dalej u fernando, moge z nim handlowac ale nie ma zadnej opcji o prace,
dodam ze nie zamknalem fernando w wiezieniu, jakis tip?
Ja mam inny problem otó¿ odda³em paczkê Lutero potem bodaj¿e Berengar i Jora, drug± misje jak± dosta³em by³o Targowanie siê o wino, no wiêc targuje siê z tym go¶cie z klasztoru dostaje 25 sztuk wina etc., wydaje siê wszystko cacy, a jak oddaje wino do Lutera to nie mam ¿adnej kwestii dialogowej i Bezi mówi do Lutero gdy ten go pyta, ¿e powinno byæ 25 sztuk wina na co Bezi, ¿e On nie ma tego wina a wino znajduje sie w moim plecaku w ilo¶ci 34 bo mia³em wcze¶niej 9 winka.Nie kminie co robiæ. xD Gram na Returning Rebalance v2.1
@@ EDIT
Dobra uda³o mi siê po 15 min doszed³em do wniosku, ¿e zostawiê w ekwipunku tylko 25 sztuk wina.Jak siê okaza³o nie myli³em siê, uda³o siê zaliczyæ zadanie.
Ostatnio edytowany przez Polokima (2016-11-29 18:48:57)
mam nadzieje ze ktos mi odpisze, otoz nie moge pozytywnie ukonczyc misji asystent, valeran sie zbugowal, jest dalej u fernando, moge z nim handlowac ale nie ma zadnej opcji o prace,
dodam ze nie zamknalem fernando w wiezieniu, jakis tip?
Zamknij Fernando
A ja mam dziwny problem. Zabilem tych na moscie, zanios³em tabliczki ziomkowi na dole, wzia³ ale jeszcze mu chyba brakuje jednej. W tej skrzyni na mo¶cie jest schowana? bo tylko jej nie otwiera³em (nie nauczony otwierania zamków jestem)
houqe napisał:
A ja mam dziwny problem. Zabilem tych na moscie, zanios³em tabliczki ziomkowi na dole, wzia³ ale jeszcze mu chyba brakuje jednej. W tej skrzyni na mo¶cie jest schowana? bo tylko jej nie otwiera³em (nie nauczony otwierania zamków jestem)
3 tabliczki musisz mu oddaæ
Mieszczanin
Na patchu 1.3.1 je¿eli Canthar nie ¿yje przed wykonaniem jego zadania z Sar± (a u mnie nie ¿yje bo zawsze go zabijam gdy¿ nienawidzê tej postaci) to nie da siê skoñczyæ w±tku Kupców bo ostatnie zadanie te z Sar± jest niemo¿liwe do wykonania gdy¿ twórcy Returninga nie pomy¶leli o tym, ¿e gracz móg³ nie wspó³pracowaæ z Cantharem i zapewne nie przygotowali alternatywnych dialogów z Sar± wiêc nie mo¿emy z ni± rozmawiaæ na temat gildii poniewa¿ skrypt nie znajduje spe³nionego warunku jakim by³a misja z Cantharem. Trochê to dziwne bo twórcy wyszli z za³o¿enia, ¿e ka¿dy wykona zadanie Canthara a jego mo¿na zabiæ ju¿ w 1 rozdziale przy okazji zlecenia na zabójstwo lub po prostu tak jak ja gdy tylko zdobêdê odpowiedni± magiê zabijam go na momencie xD Niestety na pró¿no mêczarnia z ca³ym w±tkiem.
P.S: Co w ogóle dajê ukoñczenie tego w±tku ?
Ostatnio edytowany przez paulpolska (2017-09-06 08:46:40)
Gdy ukonczysz w±tek zostajesz mistrzem gildii. Dostaniesz te¿ wtedy pier¶cieñ mistrza gildii i jak go za³o¿ysz to kupcy z tej gildii beda Ci sprzedawaæ ró¿ne fajne itemy typu mikstury sily/zreki. Dostaniesz równie¿ inny pier¶cieñ. Jak grasz magiem to chyba mane regeneruje A jak wojownikiem to hp albo po prostu losowo.
Mieszczanin
Gówniana nagroda jak za takie mêczarnie. Regeneracje to ju¿ siê zd±¿y w trzecim rozdziale wyuczyæ u Vatrasa wiêc pier¶cieñ na to zbyteczny.
Moim zdaniem jest op³acalne, bo po ukoñczeniu kilku kupców ma ciekawe towary i to mi wystarcza ^^
Mieszczanin
Pawlak . napisał:
Moim zdaniem jest op³acalne, bo po ukoñczeniu kilku kupców ma ciekawe towary i to mi wystarcza ^^
Ja po raz kolejny chyba tego nie skoñczê. Jak postanowi³em oszczêdziæ Canthara to ten nagle waln±³ focha i co ?
- By³em w stroju farmera na pocz±tku gry gdy go spotka³em wiêc o glejcie nie by³o mowy i co ? patrzê po jakim¶ czasie (4h gry) a Canthar zadowolony razem z Sar± przy tym samym straganie stoi WTF ?? Oczywi¶cie nie zaczepia mnie na temat tego, ¿e jestem poszukiwany. Dziwne Co ?